1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Bahçeli: Adalete Teslim Etmeyeceğiz de Turşularını mı Kuracağız?
Bahçeli: Adalete Teslim Etmeyeceğiz de Turşularını mı Kuracağız?

Bahçeli: Adalete Teslim Etmeyeceğiz de Turşularını mı Kuracağız?

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “PKK yedeklerini adalete teslim etmeyeceğiz de turşularını mı kuracağız?” dedi.

19 Nisan 2016 Salı 13:02A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, “terörle mücadele”de birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili anayasa değişikliğini öngören kanun teklifinin TBMM Başkanlığı'na sunulduğuna işaret eden Bahçeli, “MHP, AKP'nin anayasa değişikliği önerisine destek verecek, daha önceki sözünü harfiyen tutacaktır. Teröristlerin namlusunu temizleyen, hain saldırılarını görmezden gelen, devlete ve millete hakaret eden PKK yedeklerini adalete teslim etmeyeceğiz de turşularını mı kuracağız?” diye konuştu.

“Gülmek Adına Hiçbir İnsan Aşağılanamaz”

Bahçeli, Almanya’da “komedyen” olarak anılan Jan Böhmermann'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretine ilişkin, “Gülmek adına hiçbir insan aşağılanamaz, hiçbir millet terbiyesizce küçümsenemez. Alman komedyenin kendi kültür ve toplum dairesinde melun söz ve şiirinin bir karşılığı olabilir, hatta buna kahkaha atanlar da çıkabilir. Ne var ki Türk İslâm ahlakında böylesi bir mizah anlayışına, böylesi bir soysuzluğa cevaz yoktur, hiç de olmayacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

AA

HABERE YORUM KAT