1. HABERLER

  2. HABER

  3. Ardaşen'de Suriye'ye Yararına Kermes Düzenlendi
Ardaşen'de Suriye'ye Yararına Kermes Düzenlendi

Ardaşen'de Suriye'ye Yararına Kermes Düzenlendi

Ardeşen İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (ARİMDER) tarafından Suriye’de yaşayan muhacirlere yardım amaçlı bir kermes düzenlendi.

05 Şubat 2014 Çarşamba 19:24A+A-

Ardeşen İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (ARİMDER) tarafından Suriye’de yaşayan muhacirlere yardım amaçlı bir kermes düzenlendi. Kermesin açılışı Ardeşen’de yapıldı.

Yeni Cami önünde açılan kermesin açılış törenine Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yerebakan ile Mustafa Ön, İlçe Müftüsü Yaşar Zengin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nafiz Sağlam, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış sonrası Gelişim TV Haber ekibine kermes hakkında açıklamalarda bulunan Ardeşen imam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (ARİMDER) Başkanı Macit Moral “Suriye’de yaşanan sıkıntılardan dolayı bizler Ardeşen’de ya da ailemizde yaşamışız gibi ızdırap duymamız gerekiyor. Suriye’de yaşanan açlık ve sefaleti bir nebze de olsa önlemek için böyle bir kermes düzenledik. Burada toplanan gelirleri Suriye’de açlık içerisinde olan insanlara göndereceğiz.” Dedi.

Kaynak: Gelişim Tv

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum