1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Arabasında içki taşımak istemeyen taksi şoförü hedef gösterildi!
Arabasında içki taşımak istemeyen taksi şoförü hedef gösterildi!

Arabasında içki taşımak istemeyen taksi şoförü hedef gösterildi!

Alkollü müşteri taşımak istemeyen şoför tekel bayi önünde linç edilmeye çalışıldı!

16 Haziran 2022 Perşembe 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Müslümanlığın görünümü olan şeylerden birisi necasetten uzak durmaktır. Bilindiği üzere alkol dünyada toplumsal huzur ve güvenliği tehdit eden necis şeylerin başında gelmektedir. Müslümanlar ise itikadları gereği alkolden, alkollü mekanlardan ve kişilerden uzak dururlar. Zira bu pisliğin kendilerine ve ailelerine bulaşmasını istemezler!

Sosyal medyaya düşen görüntüde bir taksi şoförü müşterisini tekel bayi önünde indiriyor. Normalde bunu yapmadığını dile getiren şoför müşterinin içki alıp arabaya tekrar binmesine izin vermiyor. “Ben Müslümanım” diyen şoförün bu örnek davranışı edepsiz müşteri tarafından “senin Müslümanlığını yerim” sözleriyle karşılık buluyor.

Taksi şoförünün istediği kişiyi aracına almak hakkı var. İstemezse de almaz. Ancak içkisiyle birlikte araca binmek isteyen terbiyesiz zeytinyağı misali üste çıkmaya çalışıyor. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması sonrasında birçok kişi taksiciye olan desteğini dile getirdi.

Taksi şoförünün “ben Müslümanım” sözleriyle kendisine bulaştırılmak istenen pislikten kaçınması ise herkese misal teşkil eden bir davranış. Allah razı olsun!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum