1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. "Altın At Kristal Buz Festivali" için Atatürk heykeli yapmak caiz midir?!
"Altın At Kristal Buz Festivali" için Atatürk heykeli yapmak caiz midir?!

"Altın At Kristal Buz Festivali" için Atatürk heykeli yapmak caiz midir?!

Kemalistler anlamsız işlerde sınır tanımıyorlar!

12 Şubat 2022 Cumartesi 11:59A+A-

HAKSÖZ HABER

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde, "Altın At Kristal Buz Festivali" kapsamında, Atatürk heykelinin yapımı için 150 ton kar kullanılmış. Bunu bir maharet gibi anlatan sol-Kemalist yayın organları öncelikle festivalin adını sorgulamalılardı!

Baştan sona saçmalık olan bir işi “büyük bir başarı” gibi lanse etmek anca sol-Kemalistlere yakışır. İşin en komik tarafına ise heykelin yapımına başlandıktan sonra gün gün gelişmeleri takip eden haber sitelerinin içeriklerinde şahit olduk.  Oda TV, “Atatürk'ün kardan heykeli nerede, ne zaman açılacak” başlığıyla bir haber dahi yapmış… İşsizliğin bu kadarı!

Heykeli yapmak için önce bölgeye yeteri kadar kar taşındığı belirten yetkililer, M. Kemal'in Kocatepe'den dürbünlü bakışını kara işleyerek Kemalist mitoloji sözlüğüne yeni bir madde eklemiş oldular!  Ardahan’da Çıldır Gölü’nün kenarında gerçekleştirilecek olan "Altın At Kristal Buz Festivali" için yapılan kardan Atatürk heykeli Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Uğur Özen’in başında bulunduğu bir heykeltıraş ekibi tarafından yapıldı.

“Vatana millete” hayırlı olsun ne diyelim! Heykeli yapmak için bölgeye 50-60 kamyon kar taşıdıklarını aktaran Özen, masrafları nasıl çıkarttıklarını söylemiyor. Anlaşılan o ki bu anlamsız iş için devletin kaynakları kullanıldı. İsraf edecek çok paramız varken niye saçmayalım değil mi? Geriye tek bir soru kalıyor: "Altın At Kristal Buz Festivali" için Atatürk heykeli yapmak caiz midir?!

odatv-image-67-019ad28fd61747.jpg

HABERE YORUM KAT

4 Yorum