1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Aldatma Pazarlama Firması Gleeden: Aldatma Kavramını Biz İcat Etmedik
Aldatma Pazarlama Firması Gleeden: Aldatma Kavramını Biz İcat Etmedik

Aldatma Pazarlama Firması Gleeden: Aldatma Kavramını Biz İcat Etmedik

Gleeden sitesi sözcüsü Solene Paillet de, "Pek çok abonemiz, gizli bir bahçe edinmeleri sayesinde evliliklerini sona erdirmemeyi başardıklarını anlatıyor." diyerek ne büyük bir hizmet yaptıklarını övünerek anlatıyormuş.

25 Kasım 2016 Cuma 15:20A+A-

Mustafa Siel’in yazısı:

Varlığını İslam düşmanlığına adamış erbabına malum bir internet sitesinde Mart 2015’te yer alan bir habere göre, evlilikte sadakat ilkesinin Medeni Kanun'un 212. Maddesinde "Evli çiftler birbirlerine saygı, sadakat, yardım ve destek vermekle yükümlüdür." şeklinde yer aldığı Fransa’da, evli kadınlara evlilik dışı ilişki imkanı sağlama hizmeti! sunan Gleeden isimli bir sitenin toplu taşıma araçlarında yer alan kışkırtıcı reklamlarına kızan Katolik Aileler Derneği hukuk davası açmış.

Katolik Aileler Derneği'nin başkanı Jean-Marie Andres, "Bireyler arasında cinsel ilişkiyi teşvik eden pek çok internet sitesi var. Ama Gleeden'in farkı, evlilik içinde aldatmayı esas alması. Açıkça evli kadınlara evlilik dışı cinsel ilişki fırsatları sunuyor. Ama Fransız halkı ve parlamentosu, evliliğin bir kamusal taahhüt olduğu konusunda birleşmiş durumda ve bu yasalarda mevcut. Biz bu davayla Medeni Kanun'un bir anlam taşıdığını göstermeyi hedefliyoruz." demiş.

Mahkeme Namus Anlayışında Değişen Değerleri Dikkate Alacakmış!

Aile Hukuku uzmanı Stephane Valory ise, davanın sağlam bir temeli olduğunu ve evli kişiler arasında gayrimeşru ilişki kurulmasını örgütlemekle, Gleeden'in çiftleri Medeni Kanun'da yer alan yükümlülüklerini ihlal etmeye yönlendirdiğinin savunulabileceğini belirtiyor.

Yazının Devamı >>>