1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. Albayrak Çiftine Sosyal Medyada İğrenç Hakaretler
Albayrak Çiftine Sosyal Medyada İğrenç Hakaretler

Albayrak Çiftine Sosyal Medyada İğrenç Hakaretler

Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak 4. çocukları Hamza Salih’in doğum haberini sosyal medyada duyurduktan sonra yapılan bazı iğrenç paylaşımlarla taciz edildi.

30 Haziran 2020 Salı 18:53A+A-

HAKSÖZ HABER

Bazı sosyal medya hesapları tarafından Berat Albayrak’ın yaptığı paylaşımın altına iğrenç ifadeler yazıldı. Bu yorumlar hakkında işlem başlatılması için de çok fazla paylaşım yapılırken bu olay toplumsal ahlakın ne kadar yerlerde olduğunu da gözler önüne sermiş oldu.

Bir kişi sizin dünya görüşünüze zıt bir yerde duruyor olabilir, ondan nefret de duyabilirsiniz ancak nefretinizi yeni doğmuş bir bebekten ve onun annesinden çıkartmak nasıl bir ahlaksızlığın eseridir!

Yakın zamanda Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş hakkında bir müptezel tip tarafından sosyal medyada ahlaksızca paylaşım yapılması haklı olarak tepki toplamıştı. O süreçte bütün memlekete ahlak dersi vermeye çalışan, kim olduğu belli olmayan bir kişi üzerinden bütün bir topluluğu sigaya çekmeye kalkan sol-seküler çevrelerin bu olayda nasıl bir tavır alınacağı da merak konusu…

HABERE YORUM KAT

5 Yorum