1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. AK Partili Mahir Ünal’a göre ‘Çıplak arama’ gündemi FETÖ provokasyonu!
AK Partili Mahir Ünal’a göre ‘Çıplak arama’ gündemi FETÖ provokasyonu!

AK Partili Mahir Ünal’a göre ‘Çıplak arama’ gündemi FETÖ provokasyonu!

“Cezaevlerinde çıplak arama” gündemi sıcaklığını koruyor. Öne sürülen iddiaları araştırıp sonuçlarını kamuoyuna açıklamak yerine AK Parti yetkililerinden savunmacı açıklamalar sudur etmeye devam ediyor.

21 Aralık 2020 Pazartesi 00:44A+A-

HAKSÖZ-HABER

Özlem Zengin’in tartışma ve tepkilere konu olan açıklamasının ardından benzer bir çıkış da AK Partili Mahir Ünal’dan geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Önümüzdeki süreçte FETÖ'cülerin hapishanelerde oluşturmak istediği bir hareketlenme ve hapishaneler üzerinden yapmak istediği belli provokasyonların ilk işaret fişeğidir bu." dedi.

Mahir Ünal, Beyaz TV'de katıldığı "7. Gün" programı canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

CHP ve HDP'nin gündeme taşıdığı kimi asılsız iddialarla bir sahte gerçeklik inşa etmeye çalıştığı görüşünü dile getiren Ünal, bazı emniyet müdürlükleri ve cezaevlerinde "çıplak arama" yapıldığı iddialarına ilişkin de "Önümüzdeki süreçte FETÖ'cülerin hapishanelerde oluşturmak istediği bir hareketlenme ve hapishaneler üzerinden yapmak istediği belli provokasyonların ilk işaret fişeğidir bu." dedi.

Mahir Ünal, söz konusu iddiaların ilgili kurumlarca ve kamera görüntüleriyle yalanlandığını, ancak buna rağmen sistematik ve bilinçli olarak bu yalanın sürekli gündeme getirildiğini öne sürdü. Ünal, şöyle devam etti:

"İşte 5. kol faaliyeti dediğimiz tam olarak budur. Şimdi HDP ısrarla cezaevleri ile ilgili yalanları tekrar ediyor. HDP'nin tekrar ettiği yalanları sistematik olarak FETÖ'cüler sosyal medyada tekrar ediyorlar. HDP'liler ve FETÖ'cülerin tekrar ettiği yalanları sistematik olarak CHP'liler tekrar ediyor."

*

Konuyla ilgili sitemizde daha önce yer verdiğimiz haber ve analizler >>>

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum