1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. AK Partili Atalay: Polisin tavrı asla kabul edilemez!
AK Partili Atalay: Polisin tavrı asla kabul edilemez!

AK Partili Atalay: Polisin tavrı asla kabul edilemez!

Mustafa Yeneroğlu’na yönelik polisin saldırgan tutumu hakkında iktidar kanadından nihayet bir açıklama geldi!

19 Haziran 2022 Pazar 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Ankara Kızılay’da Somalililer tarafından işletilen Saab Cafe’nin tabelasının geçen günlerde yapılmak istenen açılışı polis müdahalesiyle karşılaşmıştı. Ankara Emniyeti “terör” ihtimali sebebiyle Somalililerin dükkanının tabelasını beyaza boyamıştı.

Deva Partisi İstanbul milletvekili Mustafa Yeneroğlu da açılışta bulunuyordu ve polisin müdahalesine itiraz etmişti. Ardından yaşanan birkaç gündür ülkenin gündeminde.

Yeneroğlu’nun üzerine yürüyüp "Haddini sen bileceksin. O parmağını sallamayacaksın bana. “Senin gibi tiplerin ne olduğu belli, ahlâksız sensin lan, adam gibi konuş, milletvekiliymiş…" diyen bir “polis “memuru mafyavari tavırlarıyla kamuoyunu çok rahatsız etmişti.

İktidar partisinin polisin tavrına dönük sessizliği ürkütücü bir duruma işaret ederken nihayet AK Parti kanadından bu yaşanan saçmalığa karşı söz söyleyen birileri çıktı. AK Parti Ardahan milletvekili Orhan Atalay, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda “Dün İstanbul’da bir milletvekilinin polise tokat atması gibi, bugün Ankara’da bir polisin milletvekiline parmak sallayarak üzerine yürümesi de asla kabul edilebilir değildir. Adaletin erdemi size değil başkasına yapılan haksızlığa karşı çıkmada tecelli bulur” ifadelerini kullandı.

092802026-orhanatalay.webp

Orhan Atalay’ın adalet ve ahlak merkezli yaklaşımı birçoklarına örnek olacak cinsten! Polisin her geçen gün sertleşen ve kural tanımayan uygulamalarına karşı ise acilen bir şeyler yapılması gerekiyor!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum