1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. AK Parti Sözcüsü Ünal: Erken Seçim Gündemimizde Yok
AK Parti Sözcüsü Ünal: Erken Seçim Gündemimizde Yok

AK Parti Sözcüsü Ünal: Erken Seçim Gündemimizde Yok

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, gündemlerinde herhangi bir şekilde erken seçim bulunmadığını bildirdi.

03 Temmuz 2018 Salı 12:34A+A-

24 Haziran tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde milletvekili olmaya hak kazananlar TBMM’ye gelerek kayıt işlemlerini yaptırıyor.

AK Parti’nin diğer Kahramanmaraş milletvekilleriyle birlikte TBMM’ye gelerek kayıt olan AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kayıt işleminin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AA’da yer alan habere göre yerel seçimlerin erkene alınmasına ilişkin tartışmaların anımsatılması üzerine Ünal, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Henüz bir seçim bitmiştir. Seçimin sonucunda seçmen, Türkiye’de oluşturulmak istenen belirsizlik, endişe, kaygı gibi konularda son derece açık bir tavır ortaya koymuş ve Türkiye’yi seçim atmosferinden çıkarıp güven ve istikrar atmosferine sokmuşken yeniden erken seçim tartışmalarını biz doğru bulmuyoruz.

Türkiye şu anda önüne bakmaktadır. Birinci önceliğimiz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin, Cumhurbaşkanı’mızın yemin etmesiyle birlikte devreye girmesidir. Sonraki süreçte de Türkiye hızla yoluna devam edecektir. Birileri, Türkiye’yi yeniden erken seçim tartışmalarının olduğu atmosfere sokmak istiyor ve bizim bazı arkadaşlarımızın da açıklamaları sanki erken seçime destekmiş gibi sunuluyor. Bizim gündemimizde herhangi bir şekilde erken seçim bulunmamaktadır. Türkiye daha yeni bir erken seçimden çıktı.”

HABERE YORUM KAT