1. HABERLER

  2. HABER

  3. Ahmet Hakan ve Taha Akyol Faturayı HDP'ye Kesti
Ahmet Hakan ve Taha Akyol Faturayı HDP'ye Kesti

Ahmet Hakan ve Taha Akyol Faturayı HDP'ye Kesti

İç savaş çığırtkanlığı yapan, her açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler saydıran Taha Akyol ve Aydın Doğan'ın son tetikçisi, Gülen Medyası'nın ve ulusalcıların göz bebeği Ahmet Hakan'dan itiraflar gelmeye başladı.

02 Kasım 2015 Pazartesi 14:06A+A-

Seçimlerden önce HDP'yi parlatmak ve PKK'nın kanlı saldırılarını iktidarın üzerine yıkmak için özel gayret gösteren, yazılarında nefret dili kulllanan Ahmet Hakan, seçim sonuçlarını görünce tüm sorumluluğu HDP'ye yıkarak savaşın en önünde giden Aydın Doğan medyasını unutturmaya çalıştı

Ahmet Hakan: Teröre itiraz etmedi

Ahmet Hakan yazısında, "7 Haziran'dan sonra PKK'nın şiddete başvurması, Kürtlerin bir kısmının AK Parti'ye yönelmesine yol açtı. HDP'de iç tartışmalar bekleyebiliriz. -HDP'nin eşbaşkanları Demirtaş ve Yüksekdağ, özeleştirilerini vermeli... Gerekirse "Biz yükselttiğimiz oyları düşürdük" diyerek bırakmalı" dedi.

Taha Akyol: Kandil'e karşı durmadı aksine yakın durdu

Taha Akyol ise, "HDP'liler şu gerçeği çok iyi görmelidir: "Türkiyelileşme" görüntüsü verdiklerinde yüzde 13 oy aldılar. O konjonktürde Demirtaş "emanet oylar"a teşekkür etti. Kandil'deki KCK'nın şeflerinden Duran Kalkan, Cemal Bayık, Bese Hozat gibi isimler Demirtaş'ı azarladılar, "Emanet oy yok, bu oylar mücadelemizin eseridir" diye çıkıştılar. "Devrimci halk savaşı" ilan ettiler... HDP bunlara karşı tavır almadı, aksine çok yakın durdu. Ve 7 Haziran'da yüzde 13 oy alan HDP bu kez barajı güçlükle aştı. HDP iki seçim arasında 1 milyon 100 bin oy kaybetti, hem de sadece Batı'da değil, Kürt vatandaşlarımızın yoğunlukla yaşadığı illerde oy kaybetti! HDP büyümek istiyorsa KCK'ya mesafe koymak, şiddet metotlarına açıkça karşı çıkmak zorundadır" dedi.

HABER 7

HABERE YORUM KAT

1 Yorum