1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Ahlaksız söylemlerine ‘asıl mağdur benim’ diyerek özür bekliyormuş!
Ahlaksız söylemlerine ‘asıl mağdur benim’ diyerek özür bekliyormuş!

Ahlaksız söylemlerine ‘asıl mağdur benim’ diyerek özür bekliyormuş!

AK Partili Bolu belediyesi meclisi üyesi Hacer Çınar’a yönelik çirkin sözlerinin ardından mağdurun kendisi olduğunu savunan, ırkçılığı ve çirkin sözleri ile tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hadsizlikte sınır tanımıyor.

02 Haziran 2022 Perşembe 16:42A+A-

HAKSÖZ HABER

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi meclis toplantısında meclis üyesi Hacer Çınar’a yönelik, "Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor" sözlerinin ardından kendisini eleştirenlere, “Asıl mağdur benim” savunmasında bulunarak, ahlaksızlığının sınırının olmadığını kanıtladı.

Irkçı belediye başkanı Özcan dün yaptığı bir açıklamada, “Arkadaşlar ben olayın mağduruyum. Bir de çıkmış bazıları özür dile diyor. Ne özür dileyeceğim. Özür dilenecek bir şey yapmadım ben. Başta Ömer Çelik ve AK Parti Milletvekili Arzu Aydın olmak üzere, AK Parti’nin siyasi temsilcileri olmak üzere onlardan özür bekliyorum” diye konuştu.

Tanju Özcan, “Ben mağduruyum olayın diyorum. Eşim gelmiş korkudan” diyerek salonda bulunan eşine döndü ve “Bir şey olmaz hanım, korkma. Biz kurda kuşa kendimizi yem etmek istemeyiz merak etme.” dedi.

Ahlaksız belediye başkanı Özcan, “Ben hayatım boyunca kadınlara saygısızlık yapmadım. Geçen sefer bir olayı anlattım. Bundan dolayı yanlış anlaşılmaya açık diyerek amasız ve fakatsız özür diledim. Ama bu olayda özür dilenecek olan kişi benim” ifadeleriyle terbiye sınırlarını aşan ifadeleri için kendisinden özür dilenmesi gerektiğini belirtti.  

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum