1. HABERLER

  2. HABER

  3. 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

  4. Adil Öksüz’ün İki Baldızı Tekrar Gözaltına Alındı
Adil Öksüz’ün İki Baldızı Tekrar Gözaltına Alındı

Adil Öksüz’ün İki Baldızı Tekrar Gözaltına Alındı

Adil Öksüz’ün iki baldızı ile tutuklanan ve Gülen örgütünün “Rusya İmamı” olduğu ifade edilen kayınbiraderi Ali Sami Yıldırım’ın eşi Melike Yıldırım Sakarya’da gözaltına alındı.

03 Kasım 2016 Perşembe 07:49A+A-

Sakarya’da, 15-16 Temmuz’da Gülen örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe kalkışmasına ilişkin soruşturma kapsamında Akıncı Üssü’nde gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Adil Öksüz’ün iki baldızı ile tutuklanan örgütün “Rusya İmamı” olduğu ifade edilen kayınbiraderi Ali Sami Yıldırım’ın eşi Melike Yıldırım gözaltına alındı.

AA’da yer alan habere göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri kent genelinde önceden belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Operasyonda Adil Öksüz’ün daha önce adlî kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakılan baldızları Belkıs Nur Tetik ve Seyyide Öznur Yıldırım ile tutuklanan kayınbiraderi örgütün “Rusya İmamı” olduğu ifade edilen Ali Sami Yıldırım’ın eşi Melike Yıldırım gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Ali Sami Yıldırım, İstanbul’un Üsküdar ilçesinde Adil Öksüz’ün saklanıp kaçmasına yardımcı olduğu iddiasıyla gözaltına alınmış ve 9 Ağustos’ta tutuklanmıştı.

Öksüz’ün Akyazı ilçesinde yaşayan kayınpederi Cevat Yıldırım 13 Ağustos, kayınvalidesi Hatice Yıldırım ise 2 Eylül’de tutuklanmış, baldızları Belkıs Nur Tetik ve Seyyide Öznur Yıldırım, 9 Eylül’de adlî kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT