Adidas Siyonist katil askeri reklam yüzü yaptı!

Adidas Siyonist katil askeri reklam yüzü yaptı!

Alman siyonist tekstil firması Adidas, ampute bireylerin tekli ayakkabı satın alabilmesini sağlayan "One Shoe Service" (Tek Ayakkabı Hizmeti) başlıklı yeni uygulamasının siyonist rejimdeki tanıtımında skandal bir tercihe imza attı.

Güya Avrupa’da ampute bireylerin mağduriyetini giderme amacıyla başlatılan girişim, siyonist rejimdeki reklam kampanyasında Gazze’deki katliamlara katılan bir siyonist askerin kullanılmasıyla soykırım aklama aracına dönüştürüldü.

Adidas, ampute bireylerin kullanmadıkları ikinci ayakkabıya para ödemesini engellemeyi hedefleyen bu hizmetin siyonist rejim tanıtımında, 2021 yılında Gazze’ye yönelik soykırım saldırılarında yaralanarak bacağını kaybeden işgalci rejimin eski askeri Shalev Biton’u oynattı.

Reklam filminde, Gazze’de binlerce masumun kanına giren siyonist askerlere sempati toplanmaya çalışılarak "Artık tekli ayakkabı alabilirsiniz" ifadeleri kullanıldı.

Gazze Çocuk Ampute Oranında Dünyada İlk Sırada

Adidas’ın katliamcı İsrail ordusunun mensubu olan bir ismi meşrulaştırma çabası, Gazze’de yaşanan insanlık dramını bir kez daha gündeme getirdi.

Birleşmiş Milletler verilerine göre Gazze, siyonist rejimin bombardımanları nedeniyle kişi başına düşen çocuk ampute oranının dünyada en yüksek olduğu bölge konumunda bulunuyor.

Siyonist rejimin Gazze Şeridi'ne yönelik gerçekleştirdiği soykırım saldırılarında 174 binden fazla Filistinli yaralanırken, en az 42 bin kişi ise uzuv kaybı yaşayarak kalıcı olarak sakat kaldı.

İşgalci rejimin sakat bıraktığı on binlerce Filistinli için hiçbir kampanya düzenlemeyen Adidas’ın, saldırgan taraftaki bir askeri reklam yüzü yapması büyük tepki topladı.

Siyonistleri Öne Çıkardılar

Yeni Şafak'ın haberine göre Adidas, daha önce de benzer bir skandalla gündeme gelmişti. Marka, 2024 yılında Filistin’e verdiği açık destekle tanınan dünyaca ünlü model Bella Hadid’i reklam kampanyasından çıkarmış ve bu tutumu nedeniyle dünya genelinde geniş çaplı boykot çağrılarının hedefi olmuştu. Şirketin Filistin yanlısı isimleri tasfiye ederken siyonist askerleri öne çıkarması, uyguladığı çifte standartlı politikayı bir kez daha gözler önüne serdi.

Birleşmiş Milletler verilerine göre Gazze, siyonist rejimin bombardımanları nedeniyle kişi başına düşen çocuk ampute oranının dünyada en yüksek olduğu bölge konumunda bulunuyor.Siyonist rejimin Gazze Şeridi'ne yönelik gerçekleştirdiği soykırım saldırılarında 174 binden fazla Filistinli yaralanırken, en az 42 bin kişi ise uzuv kaybı yaşayarak kalıcı olarak sakat kaldı.

Kaynak:Yenişafak

HABERE YORUM KAT
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir