1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Acizliğin ve dahi tükenmişliğin ilanıdır!
Acizliğin ve dahi tükenmişliğin ilanıdır!

Acizliğin ve dahi tükenmişliğin ilanıdır!

Suriye’de ülkenin tüm kaynaklarını halkın adalet ve özgürlük taleplerinin bastırılması uğruna berhava eden cani Rejim o kadar aciz ki bir orman yangınını bile söndüremiyor! Kadim İslam beldesi Şam’ı bu hale getiren Baas’a ve işbirlikçilerine lanet olsun!

11 Eylül 2020 Cuma 01:17A+A-

HAKSÖZ-HABER

Suriye’de kitlesel şekilde insan katletmekten başka bir halt beceremeyen Esed rejimi, ülkede çıkan orman yangınlarını söndürme işini de efendisi Rusya’ya yıkmaya çalışıyor. Bu basit örnek bile Esed diktasının acziyetinin ve dahi tükenmişliğinin ilanı aslında.

Esed rejiminin Sivil Savunma Genel Müdürü Tümgeneral Saeed Awad, efendisi Rusya’yı Rejim kontrolündeki dağlık bölgelerde çıkan yangınların söndürülmesine yardım etmemek suretiyle günlerce devam etmesine sebep olmakla suçladı.

Orient-News’in naklettiğine göre, Awad, Rejim yanlısı bir gazeteye Perşembe günü verdiği röportajda "Dost bir ülke olarak Rusya yangınları söndürmek için herhangi bir teklifte bulunmadı." sözleriyle Rusya’ya sitem etti.

Yangını söndürmek için gerekli olan malzeme eksikliğinden şikayet eden Awad, bu durumun bölgedeki yerleşimciler nezdinde Rejim ve Rusya’yı küçük düşüreceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT