ABD’de 2 Suudi Kardeşin Cesedi Birbirine Bağlı Halde Bulundu

ABD’de 2 Suudi Kardeşin Cesedi Birbirine Bağlı Halde Bulundu

ABD'nin New York eyaletinde bulunan Hudson Nehri'nde Suudi Arabistan asıllı 2 kız kardeşin cesedi birbirine bağlı halde bulundu.

ABD polisi olayı soruşturuyor. ABD'de New York ile New Jersey arasında Hudson Nehri'nde Suudi Arabistan asıllı iki kız kardeşin cesetleri bulundu.

ABD polisinden yapılan açıklamada, cesetlerin birbirine bağlı halde bulunduğu ifade edildi. Polisin soruşturması sürerken bu olayın cinayet ya da ırkçı bir saldırı sonucu yapılmış olabileceği üzerinde duruluyor.

Suudi Arabistanlı iki kardeşin kimlikleri açıklandı. Birisi 22 yaşında Rotana Farea ve küçüğü 16 yaşındaki Tala Fera. Büyük olan kardeş New York'ta küçük olanı ise Virginia'da ailesi ile birlikte yaşıyordu.

New York'taki Suudi Arabistan Konsolosluğu konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, Suudi yetkililerin, ABD'deki soruşturmayı takip ettikleri belirtildi. İki kardeşin de eğitim için ABD'de bulunduğu ifade edildi.

Suudi Arabistan Sabq gazetesinde yer alan habere göre, cesetlerde herhangi bir morarma olmadığı ifade edilirken cesetlerin birbirine bantla yapıştırıldığına dikkat çekildi.

Kaynak: Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir