1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. A Haber utanmazlığı!
A Haber utanmazlığı!

A Haber utanmazlığı!

Rusya’nın Ukrayna işgali tüm acımasızlığıyla devam ederken ekranlarında Rus-Çin muhibbi Aydınlık yazarlarını konuşturmaya utanmayan A Haber’in hiçbir ahlaki standartı yok mu?

02 Mart 2022 Çarşamba 23:56A+A-

HAKSÖZ HABER

Günlerdir Rus işgali tüm vahşiliğiyle sürüyor ve neredeyse tüm dünya Putin’in işlediği insanlık suçlarından ötürü Rusya’yı lanetliyor. Ne var ki pek çok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de Putin medyası canhıraş bir şekilde Rus işgalini meşrulaştırma çabasını devam ettiriyor.

Bu çirkinliğin Türkiye’deki merkez üssü Perinçek tayfasının Aydınlık gazetesi ve Ulusal Kanal adlı propaganda aygıtları. En seviyesiz, saçma ve de ahlaksız bir tutumla Rus yayılmacılığına güzelleme yapıyorlar.

İlginç olan ise iktidar medyasında bir süredir bu tayfa ile süren gayrı meşru ilişkinin, bu ortamda dahi devam ettirilmesi. İşte A Haber işgalin ilk günlerinde olduğu gibi hala bu tayfanın elamanlarını ekranlarına çıkartıp propaganda yapmalarına zemin hazırlıyor.

Gerçekten de bunca uyarıya, tepkiye rağmen bu çirkinliğin, bu utanmazlığın nasıl bir motivasyonla sürdürüldüğünü anlamak ise imkansız!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum