1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. 6 Şubat’ta Gazze’den yardım için Türkiye’ye geldiler…
6 Şubat’ta Gazze’den yardım için Türkiye’ye geldiler…

6 Şubat’ta Gazze’den yardım için Türkiye’ye geldiler…

Türkiye tarihinin en büyük depremlerinin üzerinden bir sene geçerken Gazze’den Türkiye’ye gelen yardım ekibinin Siyonistlerin saldırısı sebebiyle bugün hayatta olup olmadığı dahi bilinmiyor.

07 Şubat 2024 Çarşamba 14:45A+A-

HAKSÖZ HABER

6 Şubat sabah saatlerinde Kahramanmaraş merkezli deprem bütün bölgeyi etkisi altına aldı. 10 ili doğrudan etkileyen depremlerin ikincisi ise hasarlı binaları yerle bir etti. Suriye’nin kuzeyinde de hissedilen deprem sebebiyle Müslüman halklar hemen harekete geçti.

Bunlardan birisi de Gazze’den gelen ekipti. Kendi memleketlerindeki zor şartlara rağmen Türkiye’nin acılı gününde yanında olmak için yardım ve arama-kurtarma faaliyetlerine destek veren Gazzeli ekip 11 tırlık yardım malzemesinin Türkiye’ye girişini sağlamıştı.

Filistinli Müslümanlar sadece yardım çalışmalarıyla değil basın-yayın faaliyetleriyle de bölgedeki sorunların uluslararası arenada gündemleşmesi için mücadele etmişti. Gazzeli kardeşlerimizin zor şartlar altında Türkiye için yaptıklarını görünce Gazze’nin bugün yaşadıkları karşısında kendimize bazı sorular sormamız gerekiyor…

HABERE YORUM KAT

1 Yorum