1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. 28 Şubat Zulmünü Sürekli Vurgulayıp, Perinçek’in Üfürmelerine Prim Vermek mi?
28 Şubat Zulmünü Sürekli Vurgulayıp, Perinçek’in Üfürmelerine Prim Vermek mi?

28 Şubat Zulmünü Sürekli Vurgulayıp, Perinçek’in Üfürmelerine Prim Vermek mi?

Her fırsatta 28 Şubat zulmünü gündeme getiren Akit, 28 Şubat zorbalığını sonuna kadar savunmasına rağmen Doğu Perinçek’in Kudüs hakkında hoşa gidecek lakırdılarını manşetine taşımakta beis görmüyor!

24 Mayıs 2020 Pazar 10:43A+A-

HAKSÖZ-HABER

Akit bugün de Perinçek’i sayfalarına misafir etmiş. Muhafazakar medyada neyin prim yaptığını iyi bilen Doğu Perinçek’in İran’la safları sıklaştırma projesine uygun olarak yayınladığı Kudüs mesajını manşetine taşımış. 

Perinçek kurt siyasetçi. Dönemine göre dönmekte zorlanmıyor. Düne kadar savaştığı İran’la bugün sıkı fıkı. Dün Selman Rüşdü hakkında ölüm fermanı yayınlayan İran için de bugün Şeytan Ayetleri adlı rezilliğin Türkiye’deki yayıncısı Perinçek’le dostluk sorun teşkil etmiyor. 

Peki, her vesileyle 28 Şubat zulmünü gündemde tutma çabasındaki Akit gibi bir yayın organının Perinçek’in politik çıkışlarına bu kadar teşne olmasının mantığı ne? Bu zihniyet Sincan’daki Kudüs Günü kutlamasını bahane ederek tank yürütmedi mi? Sonrasında söyledikleri, yaptıkları onca zulmü sıralamaya bile gerek yok. 

Hadi adamlar geçmişte işledikleri zulümleri terk etmiş, onlardan ötürü pişmanlık duymuş olsalar neyse! Bilakis gurur duyuyorlar. Karadayı Paşalarıyla, Kıvrıkoğlu Paşalarıyla iftihar ediyorlar. BÇG adlı ABD-İsrail uşağı darbeci çetedeki faaliyetlerini gizlemiyorlar. 

Açıkçası dün Kudüs’ün üzerine tank sürenlerin bugün Kudüs davası üzerinden gemilerini yürütme derdine olmaları normal çünkü kutsalları yok, güce tapıyorlar! Peki ya siz, siz nasıl bu kadar ilkesiz olabiliyorsunuz? 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum