1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Za'tera Geçidinde de Filistinli Bir Genç Kızı Gözaltına Aldılar
Za'tera Geçidinde de Filistinli Bir Genç Kızı Gözaltına Aldılar

Za'tera Geçidinde de Filistinli Bir Genç Kızı Gözaltına Aldılar

​​​​​​​İşgal güçlerinin bugün (24 Ağustos Cumartesi) akşam saatlerinde Filistinli bir genç kızı Batı Yaka'daki Za'tera askeri geçidinden geçmek istediği sırada tutukladıkları bildirildi.

24 Ağustos 2019 Cumartesi 20:46A+A-

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre siyonist işgal güçleri henüz ismi açıklanmayan Filistinli genç kızı askeri geçit noktasından geçmek istediği sırada tutukladı ve sorgulamak için polis merkezine götürdüler.

İşgal zindanlarında halen 36 Filistinli bayan esir bulunuyor ve bunlardan üçünün yaralı olduğu biliniyor. Filistinli bayan esirler de oldukça kötü şartlarda tutuluyorlar ve kötü muamelelere maruz kalıyorlar.

İşgal güçlerinin bugün kalabalık bir grupla Batı Yaka'daki Nablus şehrinin kuzeyinde bulunan Sebastiya beldesine de baskın düzenledikleri ve kendilerine tepki gösterenlerin üzerine göz yaşartıcı gaz bombaları attıkları bildirildi.

Sebastiya Belediyesi Başkanı Muhammed Azim işgal kuvvetlerinin Sebastiya'ya iki gündür üst üste baskınlar düzenlediklerini ve insanların üzerine gerçek mermilerle ve gaz bombalarıyla saldırdıklarını ifade etti. Atılan gaz bombaları onlarca kişinin boğulma tehlikesi yaşamasına neden oldu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT