1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Zalim Çin’i Savunurken Hepten Rezil Oldular!
Zalim Çin’i Savunurken Hepten Rezil Oldular!

Zalim Çin’i Savunurken Hepten Rezil Oldular!

Uygur Müslümanlara yönelik zulmü pervasızca savunan işbirlikçiler şimdi de hiç utanmadan koronavirüsle çok başarılı bir biçimde mücadele ettiğini iddia ettikleri Çin’le dayanışma kampanyası başlattılar.

13 Şubat 2020 Perşembe 11:01A+A-

HAKSÖZ-HABER

Türkiye’de İslam düşmanlığıyla maruf kimi çevrelerin enteresan bir duruşu var. Bu çevreler sistematik biçimde zalimlerin yanında saf tutuyorlar. Sol ideoloji savunucusu bu çevrelerin tutumu konu ve yer değişse de hemen hiç değişmiyor ve her defasında rezil olmalarına rağmen fanatik yaklaşımlarını sürdürüyorlar.

Bu çevreler bugünlerde hararetli bir tarzda Çin’i savunuyorlar. Sadece tescilli Çin uzantısı Perinçek tayfası değil, Birgün vb. sol çevreler de bu koroda yerlerini almış ve tüm dünyada rezil olan Çin’in virüsle mücadelede çok başarılı olduğunu iddia ediyorlar. Hatta içlerinden dünyada koronavirüstün korunmak için en güvenilir yerin Çin olduğunu söyleyebilecek kadar komikleşenler de çıkıyor.

Dün Çin’in Ankara Büyükelçisi Deng Li katıldığı bir programda virüsle mücadelede çok başarılı sonuçlar elde ettiklerini, aldıkları tedbirler sayesinde virüs vakalarının hızla düşüşe geçtiğini ifade ediyordu.

Oysa dün virüsten ölümlerin zirve yaptığı bir gün olarak tarihe geçti. Çinli yetkililer virüse yakalananların sayısının 60 bini geçtiğini, ölenlerin ise 1359’a çıktığını duyurdular.

Ayrıca Türkiye’deki savunucularının çok başarılı mücadele ettiğini iddia ettikleri Çinli yetkililer yönetim tarafından başarısız bulunmuş olmalı ki, Çin Komünist partisinin Hubei eyalet sekreterinin dün görevden alındığı da ilan edildi.

İşte bu garip topluluk hiç utanmadan dün gece sosyal medyada “Dayan Çin Türkiye Seninle” başlıklı bir kampanya ile Çin’in yıpranan, dökülen çehresini makyajlama faaliyetine girişti. Ne var ki, dayanışma adı altında zalim, emperyalist Çin’i sevdirme kampanyası ters tepti ve Çin’in bozulan imajını düzeltmeyi murad edenler büyük bir tepkiyle karşılandılar.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum