1. HABERLER

  2. HABER

  3. Zafer Partili Hande Karacasu'nun "sosyal deney" rezaleti derinleşiyor
Zafer Partili Hande Karacasu'nun "sosyal deney" rezaleti derinleşiyor

Zafer Partili Hande Karacasu'nun "sosyal deney" rezaleti derinleşiyor

Kamuoyunun ırkçı-faşist provokasyonlarıyla tanıdığı Hande Karacasu'nun "esnaf ziyareti" görüntüsüyle Fatih'te giriştiği skandallar dizisinde özrü kabahatini çoktan aştı.

04 Mart 2024 Pazartesi 13:00A+A-

HAKSÖZ-HABER

Irkçı Zafer Partisinin Fatih Belediye Başkan Adayı Hande Karacasu, geçtiğimiz günlerde bir esnaf ziyareti yaparken takındığı kaba saba ve saldırgan tutumlar sebebiyle yoğun eleştirilere konu olmuştu.

Bir video ile açıklama yapan Karacasu, ziyaret ettiği esnafın çok iyi Türkçe konuşan bir Suriyeli olması sebebiyle böyle bir tutum takındığını ifade ederek akla ziyan bir izahat getirmiş oldu.

Karacasu'nun bu açıklaması iki büyük hata birden barınıyor.

Öncelikle, bir esnafın, hele ki ülke ekonomisine destek vermeye çaba gösteren bir şahsın, etnik kökeni sebebiyle çirkin ve saldırgan bir üsluba layık görülmesi, farklı unsurlardan yüz binlerce insanın yaşadığı Fatih'e başkan adayı olan birinin nasıl bir yönetim sergileyeceğinin kanıtı olarak önümüze çıkıyor.

Bir diğer problem ise vatandaşın Suriyeli değil Siirtli olması.

Karacasu ise videoda kesin bir dil ile "Kendini haberci zanneden o gazetemsi şeylere söylüyorum" diyerek kendisinin çirkin üslubunu, saldırgan tutumunu eleştiren yayınları itham ediyor.

Karacasu ayrıca "Kendinin gazeteci olduğunu iddia edenler, kendinin milliyetçi olduğunu iddia edenler siz bu sosyal deneyde yenik düştünüz." ifadelerini kullanarak takındığı tavrın bir sosyal deney olduğunu iddia ediyor.

Ne diyelim, Zafer Partisine de böylesi tutarsız, böylesi çapsız bir aday yakışırdı zaten!

HABERE YORUM KAT

7 Yorum