1. HABERLER

  2. HABER

  3. 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

  4. 'Yoldaki Mühendis'ten Direnen Halka ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mesaj Var!
'Yoldaki Mühendis'ten Direnen Halka ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mesaj Var!

'Yoldaki Mühendis'ten Direnen Halka ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mesaj Var!

"Yoldaki Mühendis" Abdullah Galib Bergusi, Türkiye halkına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dayanışma mesajı gönderdi!

28 Temmuz 2016 Perşembe 14:16A+A-

HAKSÖZ-HABER

Türkiye halkının “Yoldaki Mühendis” isimli otobiyografi kitabıyla tanıdığı Filistinli komutan Abdullah Galib Bergusi tutsak olduğu Rimon hapishanesinden ailesi aracılığıyla Türkiye halkıyla ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la dayanışma içerisinde olduğunu ifade ettiği bir mesaj gönderdi.

Bergusi uzun yıllardır tek kişilik hücrede hapis. Bergusi’ye toplam 6300 yıl ve 67 müebbet hapis cezası verilmişti.

Ekin Yayınları aracılığıyla gönderilen mesaj:

Köpeklerin Havlaması Bulutlara Zarar Vermez!

Vahşi askeri darbe girişiminin üzerinden biraz zaman geçse de hapishaneden gönderdiğim bu kelimelerim size ulaşması için Rabbimize duacıyım. Siyonist gardiyanların zulmüne ve gaddarlığına; üzerimizdeki tüm baskılara rağmen size gönderdiğim mesajlardan haberdar oluyorsunuz. Allah’ın izniyle önce size sonra sizin üzerinizden tüm dünyaya ulaşacak. Bu kısa mektubumda derim ki:

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sabırlı ol ve bu hak davanı devam ettir; çünkü doğru yolda ilerliyorsun. Üzerinde ülkenin ve ümmetin bireylerini taşıyan ve sahil-i selamete ulaştıran güçlü bir köprü gibi ol. Aleyhinde çalışanlara ve askeri darbe teşebbüsünde bulunanlara ise Hz. Ömer’in kılıcı ve şiddeti yeter. Çünkü o kılıç zalimlerin ve İslam toplumuna zarar verenleri perişan etmişti.

Türkiye halkına özellikle de darbe gecesi sokaklara çıkanlar ve tanklara karşı koyanlar; ne kadar şerefli ve izzetli olduğunuzu kanıtladınız. Kanınızla ve cesaretinizle askeri darbe girişimine karşı koydunuz. Tüm dünyaya vatan ve ümmet sevgisinin ne olduğunu çok iyi öğrettiniz.

Gerek dış güçlerin desteğini ve yardımını alıp; gerekse de içte devlet organlarını ele geçiren darbeciler ise şunu çok iyi belleyin ki siz vatanınıza ihanet ettiniz. Emelleriniz ve çabanız boşa çıkmıştır. Son olarak derim ki: “Köpeklerin havlaması bulutlara zarar vermez!”

Kardeşiniz Abdullah Galip Bergusi

Rimon Hapishanesi

2016

 

mesaj_arapca.jpg

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum