1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Yolda kalanlara ikramda bulunan imam: Allah rızası için dağıtıyoruz
Yolda kalanlara ikramda bulunan imam: Allah rızası için dağıtıyoruz

Yolda kalanlara ikramda bulunan imam: Allah rızası için dağıtıyoruz

Yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda kalan insanlara yardım eden köy imamının yaptığı ikram ve iyilikler duygulandırdı.

10 Şubat 2022 Perşembe 09:00A+A-

HAKSÖZ HABER 

Afyonkarahisar Şuhut arasındaki yolda kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşlara sıcak ikramlarda bulunan köy imamı yardımseverliği ile gönüllere taht kurdu.

Türkiye'nin birçok yerinde yeniden başlayan kar yağışları nedeniyle yollar ulaşıma kapanıyor. 

Afyonkarahisar Şuhut yolunda aşırı kar yağışı nedeniyle yolda kalan ve zor anlar yaşayan vatandaşlara çay ve bisküvi ikram eden imamın videosu sosyal medyada günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Karşı köyün imamı ikram ettiği sıcak çay ve bisküvileri parayla sattığını zannedenler olduğunu bu yüzden almadıklarını ifade ederken, "Allah rızası için dağıtıyoruz" dedi.

Şuhut Demirbel Köyü Camii imamı  Adem Eser yolda kalanlar için, "Evimizi açtık yemek hazır, camiyi de açarak yolda kalanlar için hazır hale getirdik." dedi.

"Allah rızası için dağıtıyoruz" diyerek yoğun kar nedeniyle yolda kalan yolculara çay ve bisküvi ikramında bulunan İmam Eser'in görüntüleri izleyenleri mesut etti.

Yaptığı iyilikle gönülleri ısıtan imamın görüntüleri Rabbimizin emri olan Bakara suresinin 215'inci ayetini hatırlatıyor, "Sana ne harcayacaklarını soruyorlar. De ki: “Harcayacağınız mal, ana-baba, yakınlar, öksüzler, yoksullar ve yolcular için olmalıdır. Hayır olarak ne yaparsanız muhakkak ki Allah onu bilir.”

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum