1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Yeni Söz Gazetesi Bayilerde
Yeni Söz Gazetesi Bayilerde

Yeni Söz Gazetesi Bayilerde

Saadet Partisi'nden HAS Parti, Milli Gazete'den de "Yeni Söz" gazetesi doğdu. Uzun zamandır prova baskısı yapan gazete, bugün bayilerdeki yerini aldı.

09 Mayıs 2011 Pazartesi 13:12A+A-

Uzun süredir hazırlıkları devam eden Dünyaya Yeni Söz Gazetesi, Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Kızıltaş, Necdet Kutsal, Ahmet Zeki Gayberi ve İbrahim Tenekeci gibi isimlerin öncülüğünde bugün ilk sayısıyla gazete bayilerinde satışa sunuldu. Gazete HAS Parti ve Lideri Prof. Numan Kurtulmuş'a yakın isimler tarafından çıkarılıyor.

İmtiyaz sahibi işadamı Akif Gürdoğan tarafından yayımlanan Yeni Söz gazetesinin künyesi de genel olarak Milli Gazete kökenlilerden oluşuyor. Özellikle gazetenin genel yayın yönetmeni Ekrem Kızıltaş, köşe yazarı Necdet Kutsal ve sorumlu yazı işleri müdürü Selami Çalışkan Milli Gazete ile özdeşleşen isimlerdi.

İlk sayısı "HAS Parti Meclis'e Girecek" sürmanşetiyle çıkan Yeni Söz'ün manşetinde ise siyasetteki üslup eleştiriliyor. Başbakan Erdoğan ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun fotoğraflarının yer aldığı manşet "Edep Ya Hu!" başlığını içeriyor.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum