1. HABERLER

  2. HABER

  3. Yeni Öğretim Yılında Eski Dayatmalara Son Verilsin!
Yeni Öğretim Yılında Eski Dayatmalara Son Verilsin!

Yeni Öğretim Yılında Eski Dayatmalara Son Verilsin!

Özgür-Der eğitim alanında süregelen dayatmalar arasında öne çıkan iki konuyu gündeme taşıyor.

18 Haziran 2010 Cuma 10:53A+A-

Özgür-Der eğitim alanında süregelen dayatmalar arasında öne çıkan iki konuyu gündeme taşıyor. And zulmüne ve Milli Güvenlik Dersi saçmalığına önümüzdeki öğretim yılında son verilmesini Milli Eğitim Bakanlığı'ndan talep ediyor.


İSTANBUL

Özgür-Der yetkilileri 18 Haziran Cuma günü saat 11.30'da Cağaloğlu'nda bulunan İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğüne Bakanlığa iletilmek üzere hazırlanan taleplerini sunacak ve konuyla ilgili olarak Milli Eğitim Müdürlüğünden çıkışta bir basın açıklaması yapacaklar.

Özgür-Der, ayrıca 19 Haziran Cumartesi günü saat 12.30'da Saraçhane Parkında geniş katılımlı bir basın açıklamasıyla kamuoyunu bilgilendirecek. İlköğretimde sabahları çocuklara ant okutulmasına ve liselerde Milli Güvenlik Dersleri dayatmasına son verilmesine yönelik taleplerin Özgür-Der'in İstanbul dışındaki şubeleri tarafından da basın açıklamalarıyla gündemleştirilmesi bekleniyor.


ANTALYA

Özgür-Der Antalya Temsilciliği 19 Haziran Cumartesi günü saat 11.30'da Antalya Kapalı Yol da protesto gerçekleştirecek. 


ÇORUM

Özgür-Der Çorum Şubesi ve İLKE-DER 19 Haziran Cumartesi günü saat 13.00'da Çorum Merkez PTT önünde protesto gerçekleştirecek.


BATMAN

Özgür-Der Batman Şubesi 18 Haziran Cuma günü saat 11.00'da Batman Milli Eğitim Müdürlüğü önünde protesto gerçekleştirecek.


DİYARBAKIR

Özgür-Der Diyarbakır Şubesi ve Mazlumder Diyarbakır Şubesi 18 Haziran Cuma günü saat 13.30'da Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü önünde protesto gerçekleştirecek.


İZMİR

Özgür-Der İzmir Şubesi 19 Haziran Cumartesi günü saat 11.00'da Konak Meydanı'nda protesto gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT

8 Yorum