1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Yaşar Okuyan’dan Meral Akşener'e: Masayı dağıtırsa dosyaları açıklarım
Yaşar Okuyan’dan Meral Akşener'e: Masayı dağıtırsa dosyaları açıklarım

Yaşar Okuyan’dan Meral Akşener'e: Masayı dağıtırsa dosyaları açıklarım

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı CHP'li Yaşar Okuyan, İYİ Parti'nin "Kılıçdaroğlu kazanamaz" algısını organize ettiğini iddia ederek, elinde Akşener'in İçişleri Bakanlığı dönemine ait belgeler olduğunu söyledi.

06 Şubat 2023 Pazartesi 01:40A+A-

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan ve 2019'da CHP'ye katılan Yaşar Okuyan, Kanal İzmir'de katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Son zamanlardaki adaylık tartışmalarına değinen Okuyan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'e yönelik tehdit gibi sözler sarf etti.

İYİ Parti'nin "Kılıçdaroğlu kazanamaz" algısını organize ettiğini iddia eden Okuyan, elinde Meral Akşener'in İçişleri Bakanlığı dönemine ait belgeler olduğunu ve Altılı Masa'yı dağıtması durumunda bunları açıklayacağını söyledi.

6'lı Masa'yı dağıtanın sokağa çıkamayacağını belirten Okuyan, "Meral Akşener masayı dağıtır, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına terslik yaparsa bunun bir bedeli olur, elimde belgeler ve dosyalar var hepsini açıklarım. Hepsi de İçişleri Bakanlığı dönemine ait belgeler. Konuşturtmasın beni. İhanettir" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na 6'lı masa kurulurken Akşener'le ilgili bir dosya verdiğini ifade eden Okuyan, "Sayın Kılıçdaroğlu'na dosyayı masa kurulurken söyledim. 3 gün önce de hatırlattım. Ve ona Meral Hanım'la ilgili bir dosya verdim. Dosyayı Kılıçdaroğlu kullanmayacak ben kullanacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum