1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Yalanlama Var, Dava Açılacağı Tehdidi Var Ama Rakam Yok! 
Yalanlama Var, Dava Açılacağı Tehdidi Var Ama Rakam Yok! 

Yalanlama Var, Dava Açılacağı Tehdidi Var Ama Rakam Yok! 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Yeditepe Konserleri adı altında düzenlenecek müzik etkinliğine 30 milyon harcandığına dair iddiaları yalanlamış ama nedense gerçek rakamı açıklamamış!

11 Haziran 2020 Perşembe 23:46A+A-

HAKSÖZ-HABER

Konser adı altında birçoğu toplumu yozlaştırmaktan, gençleri ifsat etmekten başka bir işlevi olmayan bir takım isimlere astronomik rakamlar ödendiğine dair medyada çıkan haberler bugün Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir imzasıyla yapılan açıklama ile yalanlanmış.

Konser adı verilen bu saçmalık dizisine 30 milyon TL harcandığına dair iddiaların doğru olmadığının ifade edildiği açıklamada ayrıca bu iddiaları gündemleştirenlerden hesap sorulacağı da vurgulanmış. Ama ne hikmetse ne kadar para harcandığı belirtilmemiş. Daha önemlisi ise bu yozlaşmış görüntülere neden ihtiyaç duyulduğuna dair de bir şey söylenmemiş.

Tamamen demagojik bir yaklaşımla kaleme alınan açıklamanın slogan atılarak bitirilmesinin tercih edilmesi de gerçekten çok ilginç olmuş. Çağatay Özdemir imzalı açıklama “Müzik Susmaz” diye son bulmuş.

Müzik susmaz ama eleştirenler sussun öyle mi?

Yok öyle yağma! Popülist kaygılarla yapılan yanlışlara kılıf bulma çabanıza karşı hakikati dile getiren sesler de susmaz!   

*

Bahse konu açıklama:

8669-001.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum