1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Vicdansızlar, Sol Şebbihalar, İran Kuyrukçuları, Irkçılık Bataklığına Gömülenler İçin Değil; Üç Maymunu Oynayanlara!
Vicdansızlar, Sol Şebbihalar, İran Kuyrukçuları, Irkçılık Bataklığına Gömülenler İçin Değil; Üç Maymunu Oynayanlara!

Vicdansızlar, Sol Şebbihalar, İran Kuyrukçuları, Irkçılık Bataklığına Gömülenler İçin Değil; Üç Maymunu Oynayanlara!

İdlib’de bombalanan bir evin enkazından çıkarılan küçük bir çocuğun ölü bedeni sivillere yönelik gerçekleştirilen vahşeti bir kez daha gözler önüne serdi.

17 Haziran 2019 Pazartesi 14:50A+A-

Sırtını katil İran ve Rusya’ya yaslayan Esed rejimi çocuk, yaşlı, kadın demeden Suriyeli masum sivilleri hedef almaya devam ediyor.

Esed rejimi ve destekçilerinin İdlib’e olan saldırıları sonrası sivil savunma ekipleri enkaz altında kalanları kurtarmak için geldikleri Maaret el Numan bölgesinde vahşice katliamların acısını bir kez daha gözler önüne serdiler. Burada bir grup çocuğun kardeşlerinin çıkarılması için gözyaşları içerisinde yardım talep etmesi üzerine ekiplerin diğer küçük çocuğu molozların altından çıkarmak için giriştiği çaba ve sonrasında enkaz altından çıkarılan bir çocuğun ölü bedeni yürekleri dağladı.

Vahşetin videosunu gösteren görüntülerde Rus uçaklarının bombardımanı sonucu yıkılan bir binanın enkazı altında kalan çocukların ‘Beyaz Baretliler’ tarafından kurtarıldığı görülüyor. Beyaz Baretlilerin Maaret-El-Numan’da Ruslar tarafından vurulan bölgeye geliş anı, onlara seslenen çocuğun yaşadığı travma ve küçücük bir bedenin enkaz altından çıkarılması yürek dağlayan karelerden.

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum