1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Ve Zaman Gazetesi ‘Halk’ı Keşfetti!
Ve Zaman Gazetesi ‘Halk’ı Keşfetti!

Ve Zaman Gazetesi ‘Halk’ı Keşfetti!

Gülen medyası Hükümetle sürdürdüğü kavganın şehvetine kapılmış giderken, her türlü flört ilişkisine açık bir görüntü vermekte!

26 Şubat 2014 Çarşamba 13:04A+A-

HAKSÖZ HABER

Aşağıdaki gazete küpürü bugünkü Zaman’ın 4. Sayfasından. Çeyrek sayfayı aşan haberde bazı sol grupların muhtelif illerde düzenledikleri eylemler haberleştirilmiş. Haberin başlığı çok çarpıcı. Zaman eylemci grupları “halk” diye tanımlıyor. Tayyip Erdoğan ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen konuşmalar üzerinden sol grupların yeni bir Gezi ruhu arayışı içinde hareketlenme çabaları bu şekilde selamlanmış oluyor.

Zaman açısından bugüne kadar çapulcu sürüsü muamelesi gören sol grupların bir anda “halk” statüsüne terfi etmesi çok ilginç bir gelişme doğrusu.

Protesto hakkının yılmaz savunuculuğu yakışmış kendilerine! Aynı Zaman, gazete binası önünde hükümete destek ve Gülen Cemaatini protesto için toplanan çeşitli gruplar hakkında nasıl da aşağılayıcı bir dil kullanıyordu oysa. Hiçbir şiddet içermeyen ve polisle herhangi bir çatışmanın da yaşanmadığı protestoları oradan buradan toplanmış tiplerin korsan eylemi şeklinde yaftalamaktan çekinmemişti.

Umarız Gülen medyası bugün selamladığı çevrelerin yarınlarda yapacakları başka eylemleri lanetlemek zorunda kalmaz! Ne de olsa Gezi ruhu sınır tanımıyor!

Gezi protestoları sırasında Tayyip Erdoğan’a karşı başlatılan eylemlerde Asyabank’tan dershanelere kadar saldırıya uğrayan mekanlar geniş bir profil oluşturduğunu bazıları unutmuş görünüyor. Bunları hatırlamak için güçlü bir hafızaya hiç gerek olmadığı, sadece biraz ahlaka ihtiyaç duyulduğunu söylemeden geçemeyelim!   

zaman-halk-protesto.jpg

HABERE YORUM KAT

7 Yorum