Van'da 65 Yaşındaki Latif Şener PKK Tarafından Katledildi

Van'da 65 Yaşındaki Latif Şener PKK Tarafından Katledildi

Kobani bahanesiyle tüm Müslümanları hedef haline getiren HDP/PKK çeteleri dün akşam Van'da bir Müslümana yönelik yaptıkları saldırıyı üstlendi.

HDPPKK çetelerinin Kobani bahanesiyle Doğu ve Güneydoğuda Müslümanlara karşı eş zamanlı olarak başlattıkları saldırılar sonucu işlenen cinayetlere bir yenisi de Van’da eklendi.

PKK/HDP’li çeteler dün akşam saatlerinde Van’ da bir Müslümana yönelik yaptıkları saldırıyı sosyal medya üzerinden paylaştıkları mesajlarla üstelendiler.

Çevresinden mütedeyyin kişiliği ile tanınan 65 yaşındaki Muhammed Latif Şener (65), sürekli olarak çevresine İslam’ı anlattığı için PKK/HDP’li çeteler tarafından tehdit edilmiş ve dün akşam arkadan yanaşılarak vahşice katledilmişti. 

İlkha

192414.jpg 

192415.jpg

 

192416.jpg

HABERE YORUM KAT
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir