1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Ümit Özdağ'ın ırkçı çetesi utanç verici provokasyonlarına devam ediyor!
Ümit Özdağ'ın ırkçı çetesi utanç verici provokasyonlarına devam ediyor!

Ümit Özdağ'ın ırkçı çetesi utanç verici provokasyonlarına devam ediyor!

Ümit Özdağ'ın ırkçı çetesi yalan ve iftiradan oluşan afişlerle algı oluşturmaya çalışıyor, gereken cevabı Fatih halkı veriyor!

29 Haziran 2022 Çarşamba 12:30A+A-

HAKSÖZ HABER

İstanbul Fatih’te ırkçılığa karşı ortaya konulan kesin ve net tavır ırkçıları oldukça rahatsız etmiş anlaşılan! Kendilerince cevap vermeye çalışmaları da beyhude… Fatih halkı gereken cevabı yine vermiş!

İnsanları kin ve nefret yoluyla kışkırtarak mültecileri hedef haline getirmek isteyen Zafer Partisi “Eşim ve kızlarım sokağa korkarak çıkmasın istiyorum” yazılı afişlerle ırkçılık görevini yerine getiriyor! Fatih’te çeşitli bölgelere yalan ve iftira üzerine algı oluşturmak için afiş asan Zafer Partisi’nin afişleri Fatih halkı tarafından bir bir sökülüyor.

Zafer Partisi’nin hukuk ve insanlık dışı siyaset anlayışı Türkiye’de ne yargı ne de güvenlik birimlerini harekete geçirmiyor. Fatih’te oluşturulmaya çalışılan algı işe yarayıp birilerini mültecileri hedef alsa ve Altındağ misali bir provokasyon yaşansa bunun bedelini kim ödeyecektir?

Toplumun huzuru kaos ortamı oluşturularak bozulmak isteniyor. Çatışma ortamı oluşmadan önce müdahale edip dezenformasyon önlenebilecekken niçin bir şey yapılmaz anlamak güç gerçekten?

whatsapp-image-2022-06-29-at-11-14-42-001.jpegwhatsapp-image-2022-06-29-at-11-20-07.jpeg

whatsapp-image-2022-06-29-at-11-17-48.jpeg

HABERE YORUM KAT