1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Ulusal Kanal’dan Gezicilere Zekâ Kitabı
Ulusal Kanal’dan Gezicilere Zekâ Kitabı

Ulusal Kanal’dan Gezicilere Zekâ Kitabı

“Bu Daha Başlangıç” adlı bir filmi 35 TL kargo ve KDV ücreti ile Gezicilere ulaştıran Ulusal Kanal, bir de ‘zekâ kitabı’ hediye ediyor.

23 Eylül 2013 Pazartesi 07:42A+A-

Para muslukları kısılan Ulusal Kanal, polisle çatışan çapulcuların görüntüleri üzerinden “Bu Daha Başlangıç” adlı bir film hazırladı. Filmi 35 TL kargo ve KDV ücreti ile Gezicilere ulaştıran kanal, ayrıca bir de ‘zekâ kitabı’ hediye ediyor.

Tüm mesaisini hükümeti düşürme, ülkede kaos ortamı oluşturmaya ayıran Ulusal Kanal, izleyicisini salak yerine koyacak bir kampanyaya imza attı. Gezi olayları sırasında polisle çatışan, kamu düzenini bozan çapulcuların görüntüleriyle oluşturulan ‘Bu Daha Başlangıç’ adlı filmi ve yanında zekâ kitabını isteyenlere ücretsiz olarak gönderen Ulusal Kanal, bunun karşılığı olarak KDV ve kargo ücreti olarak 35 TL talep ediyor. Film, internette kargo, KDV dahil, yanında gezi zekâlılara özel zeka kitabı hediyesiyle birlikte 22 TL’ye satılıyor.

Çapulcuların İsyan Hamlesi Film Oldu

Ergenekon Örgütü’ne açık destek verdiği bilinen ve ülkede kaos ortamı oluşturmak için yırtınan Ulusal Kanal, para musluklarının kısılması sonucu girdiği darboğazdan çıkmanın yollarını arıyor. Televizyon çalışanlarının yaşadıkları ekonomik sıkıntıları açık bir şekilde ekrandan gündeme getirmeye çekinmedikleri Ulusal Kanal, umudunu gezi zekalıları sömürmek için kamu düzenini bozan, esnafın dükkanlarına zarar veren ve polisle çatışan çapulcuların görüntülerinden hazırlanan ‘Bu Daha Başlangıç’ filmine bağladı. 

Yanında Zekâ Kitabı Hediye

Ulusal Kanal, hazırladığı tanıtımda ücretsiz olduğunu öne sürdüğü film için gezi zekalılardan 35 TL kargo ve KDV ücreti istiyor. Filmin internette kargo, KDV ve gezi zekalılara özel zeka kitabı hediyesiyle birlikte 22 TL’ye satılması, Ulusal Kanal, ulusalcı gezi zekâlıları salak yerine koyuyor yorumlarını akıllara getiriyor. 

Yeni Akit

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum