1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Türkiyeli Müslümanlar Mescid-i Aksa için kıyamda
Türkiyeli Müslümanlar Mescid-i Aksa için kıyamda

Türkiyeli Müslümanlar Mescid-i Aksa için kıyamda

Siyonist İsrail’in Mescid-i Aksa saldırıları tüm vahşiliği sürerken ve Filistinliler ümmet adına onurlu bir şekilde direnirken Türkiyeli Müslümanlar birçok ilde destek gösterileri düzenliyor.

10 Mayıs 2021 Pazartesi 23:16A+A-

Ankara

Ankara’daki birçok sivil toplum kuruluşunun yer aldığı yürüyüşte, Siyonist İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırıları lanetlendi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde toplanan yüzlerce kişi, tekbirler ve sloganlar eşliğinde Siyonist İsrail’in Büyükelçilik Konutuna yürüdü.

Tevhid ve Filistin bayrakları taşıyan kalabalık, “Katil İsrail Filistin’den defol”, “Hamas’a selam direnişe devam”, Oluk oluk kan aksa kurtulacak el aksa”, “Yaşasın küresel intifada” ve “Gazze’ye Aksa’ya direnişe bin selam” sloganları attı.

Siyonist İsrail’in Konutunun önünde sivil toplum kuruluşları adına açıklama yapan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Filistin’de direnen çoluk çocuk, kadın, erkek, genç ve yaşlıların mücadelesine destek için toplandıklarını söyledi.

Terörist İsrail’in Mescid-i Aksa’da yaptıklarını telin etmenin insan olmanın asgari şartı olduğunu ifade eden Yalçın, şöyle devam etti:

“Başta ABD olmak üzere sistemin egemenleri ve onların kurguladığı sistemin oluşturduğu kirli düzeni görmezden gelenler, terörist İsrail’in kanlı stratejisinin küresel ölçekte desteklenmesine sebep olmaktadır. Kirli medya düzeniyle, artık neresinden bakarsanız bakın adaleti değil güçlünün kanlı düzenini perdelemekten başka işlevi olmayan uluslararası hukukuyla bu sistem, bu düzen kanı ve terörü desteklemektedir.”

İsrail’in bir yalan üzerine kurulduğunu belirten Yalçın, “Siyonist rejimin oluşturduğu bu yalan düzeni elbette yenilecek, bunu imanımız kadar biliyoruz. Filistin’de, teknolojiye sırtını dayamış küresel Ebrehe’nin fillerine karşı taşla sapanla direnen Ebabillerin galip geleceğini göreceğiz hep birlikte. Ne var ki, terörist İsrail’in oluşturduğu kanlı politikalara karşı kulaklarını tıkayıp, başını kuma gömenlerin büyük bir hüsrana uğrayacaklarını da hatırlatmak isteriz.” açıklamasında bulundu.

İsrail’in holokost endüstrisinden beslenen lobilerin esiri olduğu için şiddeti politikalarının merkezine koyduğunu aktaran Yalçın, “Bugün İsrail ve onu destekleyenlere karşı, onunla iş birliği yapanlara karşı verilecek mücadelenin sonunda insanlık adalete ulaşacaktır. Tarih İsrail’i devlet olarak, bilim Siyonizmi fikir olarak reddetmiştir. Şimdi sıra Müslümanlarda ve dünyanın tüm iyi insanlarında. İsrail’i kanıyla, kiniyle ve kiriyle, zulmü ve terörüyle zihinlerimizde reddetmenin, işgalci olduğu coğrafyadan ve sistemlerden defetmenin vaktidir.” diye konuştu.

Van

Diyarbakır

Amasya

amasya-1-006.jpg

Kayseri

Adana

Kastamonu

kastamonu1.jpg

Muş

mus2-001.jpg

mus1-001.jpg

Batman

batman1.jpg

batman2-001.jpg

Manisa

manisa1-001.jpg

manisa2-001.jpg

Tokat

tokat1.jpg

tokat2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum