1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Türkiye’de sıradan bir olay: Katil zanlısı tehditler savurup serbest kalıyor!
Türkiye’de sıradan bir olay: Katil zanlısı tehditler savurup serbest kalıyor!

Türkiye’de sıradan bir olay: Katil zanlısı tehditler savurup serbest kalıyor!

Gayrı ahlaki ilişkiler içinde yozlaşmış hayatlar toplumun gözü önünde yaşanmaya devam ediliyor.

26 Aralık 2020 Cumartesi 19:48A+A-

HAKSÖZ HABER

Kamuoyunu yoğun bir şekilde meşgul eden Aleyna Çakır’ın ölümünün cinayet mi intihar mı olduğu tartışmaları devam ederken, olayın baş şüphelisi Ümitcan Uygun hakaret ve tehditler savurarak serbestçe dolaşmaya devam ediyor.

Son olarak sosyal medya fuzuli içerikler üreten bir ‘fenomeni’ “seni öldüreceğim” şeklinde tehdit eden Ümitcan Uygun emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Ümitcan Uygun’un sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda sağ-milliyetçi siyasi oluşumlarla irtibatlı olduğu görülüyor.

Üzerinde onca şüphe olmasına rağmen hiçbir yaptırıma maruz kalmayan Ümitcan Uygun artık tek başına bir ‘hadise’ olma yolunda hızla ilerliyor. Türkiye’de hukukun işleyişini zedeleyen bir örnek olarak hafızalara kazınan Uygun’un hikayesi gayrı ahlaki ilişki tarzlarının bir sonucu şeklinde değerlendirilmeye müsait. Evlilik dışı ilişkiler, küfürlü, tehditli konuşmalar ve lümpen bir hayat tarzı sosyal mecralar ve medya eliyle her gün ekranlarda boy gösteriyor. Olağan şeyler haline gelen ahlaksızlıklar, küfür ve tehditten başlayarak darp olaylarına, taciz-tecavüz ve cinayetlere kadar varabiliyor!

eqfvu-7wmaa94r5.jpgeqfvu-9xyaaprms.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum