1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Türkiye Boks Federasyonu'ndan Filistin’e Destek
Türkiye Boks Federasyonu'ndan Filistin’e Destek

Türkiye Boks Federasyonu'ndan Filistin’e Destek

Türkiye Boks Federasyonu'ndan Filistin’i destekleme mahiyetinde bir hamle geldi. Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Milli takımın Filistin'e gideceğini açıkladı.

14 Aralık 2017 Perşembe 12:20A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde İstanbul’da toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı’nın ‘Doğu Kudüs’ü Filistin’in başkenti olarak tanıma ve Filistin ile işbirliğinin geliştirilmesi gibi konularda aldığı kararlara spor dünyasından da destek geldi. Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Filistin ile ikili kamplar yapıp, dostluk maçları düzenleyeceklerini açıkladı.

Yeni Şafak gazetesinin yer verdiği habere göre, Başkan Gözgeç, ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasının kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, ellerinden gelen tüm imkanlar doğrultusunda bu haksızlığın tüm dünyada duyulması için adımlar atacaklarının altınız çizdi.

Filistin ile ikili kamplar yapılması, karşılıklı organizasyonlar düzenlenmesi gibi konularda acilen adım atacaklarını belirten Başkan Gözgeç, “Önümüzdeki dönemde Filistinli kardeşlerimizi ülkemizde ağırlayacak, milli takım kafilemiz ile Filistin’e gideceğiz. Filistin sahipsiz değildir. Bunu tüm dünyaya böylesine net bir şekilde ilan eden Sayın Cumhurbaşkanımıza da en içten saygılarımızı sunuyoruz. Kendisi önderliğinde atacağımız adımlarla bölgenin huzura kavuşacağına inancımız tam.” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT