1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. TŞOF Başkanından Suriyeli Muhacirlere Irkçı Tavır
TŞOF Başkanından Suriyeli Muhacirlere Irkçı Tavır

TŞOF Başkanından Suriyeli Muhacirlere Irkçı Tavır

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, içindeki bütün ırkçı duygularını kusarak Suriyeli muhacirlerin evlerini geçindirmek için çalışmalarına ateş püskürmüş.

02 Temmuz 2019 Salı 17:26A+A-

Yolsuzluk ve hırsızlık yuvaları olarak bilinen ve menfaat şebekelerinin ele geçirdiği Meslek Odaları meğer aynı zamanda Faşist yatağı imiş.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın isimli kişi,içindeki bütün ırkçı duygularını kusarak Suriyeli muhacirlerin evlerini geçindirmek için çalışmalarına ateş püskürüyor.

Güya vergisiz çalışıyorlarmış. Duyan da zannedecek fabrika işletiyorlar.

Fevzi Apaydın çok büyük bir istihbaratı da kamuoyunun bilgisine sunarak Suriyelilerin korsan taksiciliğe başladığını söylüyor. Aman ne büyük tehdit!

Gören de zannedecek millet o taksilere binmek için kuyruğa girmiş.

Kendilerinin yani taksicilerin halkı kazıklamasından bıkan bir kaç Suriyeli muhacirin kendi aralarında iş görsün diye buldukları formülü dahi Apaydın gibiler ırkçı tavırlarını meşrulaştırmak için kullanmaktan utanmıyorlar.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın’ın çok büyük! istihbaratını kamuoyunun bilgisine sunduğu haber:

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, ellerine Suriye kökenli mülteciye ait Arapça yazılı bir korsan taksi kartviziti geçtiğini söyledi.

Aralarında Samsun da olmak üzere Türkiye’nin neredeyse tüm kentlerinde Suriye kökenli mültecilerin korsan taksicilik yaptığını söyleyen Apaydın, "Samsun’daki sığınmacıların esnaflık derecesinde yapmadıkları hiçbir meslek dalı yok. Kamyonetçilikten tutun beyaz eşyaya kadar her meslek dalında faaliyet gösteriyorlar. Mülteciler hamamdan tutun fırına kadar her işi yapıyorlar. İş gücü noktasında ise ucuz fiyatlara kendilerini çalıştırmak mümkün olduğundan bu durum maalesef esnafımızın hoşuna gidiyor. Esnafımız 100 liraya bir Türk’ü çalıştırmak yerine 100 liraya 3 Suriyeli’ye iş verebiliyor. Tabi burada iş müfettişlerine ne iş yaptıklarını sormak gerekiyor. Kısacası korunuyorlar. Elbette misafirlerdir geçinmek için çalışacaklardır ancak bizim esnafımız vergi verirken, onların vergisiz çalışması insanın zoruna gidiyor" dedi.

Türkiye'de Suriyeli korsan taksi şoförü olduğunu söyleyen Apaydın, "Son dönemde bu konuyla ilgili oldukça ihbar aldık ve yakın zamanda elimize üzerinde Arapça yazılı bir taksi kartviziti geçti. Durumu yetkili mercilere bildiriyoruz ‘Ne yapalım onlar da geçinecek’ cevabını alıyoruz. Bu sıkıntı Samsun’da da var, İstanbul’da da var, Trabzon’da da var, Bursa’da da var, İzmir’de de var, Diyarbakır’da da var. Yani kısacası Türkiye’nin neredeyse tüm kentlerinde var" diye konuştu. 

 

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum