1. HABERLER

  2. HABER

  3. Trump, Bu Kez de Mülteci Çocukları Geri Çevirmek İçin Gönüllü Oldu!
Trump, Bu Kez de Mülteci Çocukları Geri Çevirmek İçin Gönüllü Oldu!

Trump, Bu Kez de Mülteci Çocukları Geri Çevirmek İçin Gönüllü Oldu!

“Ben gelirsem Suriyeliler gidecek.” diyen ABD’li Cumhuriyetçi başkan aday adayı Donald Trump, bu kez de ülkeye gelmek isteyen mülteci çocukları geri çevirmek için gönüllü oldu!

09 Şubat 2016 Salı 10:18A+A-

New Hampshire’deki önseçim öncesinde Salem’deki 200 kişinin katıldığı bir etkinlikte konuşan ABD başkan aday adayı iş adamı Donald Trump, mülteciler hakkında bir soruyu yanıtladı.

Dinleyicilerden biri Trump’ın da bir evinin olduğu Greenwich’te yaşadığını ve Suriyeli mültecilerin buraya yerleştirilmesinin planlandığını belirterek, “Beş yaşındaki, sekiz yaşındaki, on yaşındaki bu çocukların yüzlerine bakıp, onlara ‘Burada okula gidemezsiniz.’ diyebilir misiniz?” diye sordu.

Soru karşısında hiç tereddüt etmeden “Onların yüzlerine bakar ve ‘Gidemezsiniz.’ derim.” yanıtını veren Trump, izleyiciden de büyük alkış aldı.

Konuşmasını, “Bak, bu çocukların ailelerinin nereden geldiğini bilmiyoruz. Aileleri her zaman onlarla birlikte olmalı, bu çok önemli ama ailelerinin nereden geldiğini bilmiyoruz, hiçbir evrakları yok.” sözleriyle sürdüren Trump, bu ailelerin IŞİD’çi ya da IŞİD bağlantılı olabileceğini iddia etti. Trump, “Truva atı da olabilirler. Eğer bu insanlardan yüzde 2’si kötüyse sorun inanılmaz boyutlarda.” dedi.

Sputnik News

HABERE YORUM KAT