
TİP'li Ahmet Şık'tan çözüm süreci konusunda hedef şaşırtan çıkış
DEM Parti oyları sayesinde ancak Meclis'e girebilen TİP'in saldırgan milletvekillerin çarpık tavrı çözüm sürecinde de kendini gösterdi.
22 Kasım 2025 Cumartesi 18:40A+A-
HAKSÖZ-HABER
DEM Parti oyları sayesinde Meclis'e girebilen TİP'in saldırgan milletvekillerinin yeni barış sürecine ilişkin çarpık tavrı her olayda kendini göstermekte. CHP'nin çözüm sürecini geliştirme yolunda atılacak İmralı ziyaretine hayır demesine rağmen TİP milletvekilleri CHP yerine iktidarı eleştirmeyi doğru buluyorlar.
AK Parti, özellikle CHP ile birlikte siyaset yapan İYİ Parti ve Zafer Parti gibi ırkçı çevrelerin çığırtkanlığına rağmen risk üstlenerek adım atıyor ama Ahmet Şık beyi yine de memnun edemiyor. Meyhaneci Ahmet Şık'ın ayık kafa ile konuşmadığını düşünenler yanılabilir. Çünkü içlerindeki düşmanlık her şeyin önüne geçiyor. Sorun bu zihin yapısının DEM Parti'deki nüfuzu ve bunların sayesinde Meclis'e girebilmiş olması.








HABERE YORUM KAT