1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Terör Örgütü Siz ve Sizin Ağababalarınızdır, Şebbihalar!
Terör Örgütü Siz ve Sizin Ağababalarınızdır, Şebbihalar!

Terör Örgütü Siz ve Sizin Ağababalarınızdır, Şebbihalar!

​​​​​​​Esed rejiminin Türkiye’deki şebbihaları İdlib’teki “Kurtuluş Hükümeti”nin TRT ve TRT World’e devrime katkılarından dolayı plaket vermesine kızmışlar.

08 Temmuz 2019 Pazartesi 19:35A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriye Devriminin başından bu yana gelişmeleri doğru bir şekilde aktaran ve son dönemde İdlib’teki gelişmeleri bizzat saha elemanları vasıtasıyla duyuran TRT ve TRT World ekiplerine İdlib’teki Kurtuluş Hükümeti Başkanı Fevaz Hilal tarafından plaket verilmesi Odatv ve Sendika.org şebbiha sitelerini rahatsız etmiş.

Suriye konusunda bütün haberlerini Rusya, İran ve Esed rejimi gibi şer odaklardan alan haber sitesinin bu olaya içerlemesi şaşılacak bir durum değil.

Anadolu Ajansı ve TRT'nin Suriye’de yaşanan katliam ve insan hakları ihlallerini dünya kamuoyuna duyurma noktasında gurur duyulacak yayınlar yaptıkları bilinen bir gerçek.

Halihazırda uzun bir zamandır AA ve TRT ile ilgili olarak karalama kampanyası yürüten Esed destekçisi kesimlerin, Rus lobisi çevrelerin ve İran ajanı mezhepçilerin bu durumdan rahatsız olması da gayet anlaşılır.

Kara propaganda aracı sözde medya kuruluşları olarak müttefikiniz Esed rejimi ve ortaklarının gerçekleştirdiği korkunç katliamlara ve imkansızlıklara rağmen onurlu bir şekilde direnen direniş örgütleri değil, Esed rejiminin Türkiye’deki uzantısı olan sizler terör örgütüsünüz.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum