1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Temel Karamollaoğlu: Toplumsal cinsiyet sapkınlıktır
Temel Karamollaoğlu: Toplumsal cinsiyet sapkınlıktır

Temel Karamollaoğlu: Toplumsal cinsiyet sapkınlıktır

Temel Karamollaoğlu, İstanbul Sözleşmesini eleştirirken başta İsmail Saymaz olmak üzere Halk TV kadroları siyasi sebeplerden ötürü dut yemiş bülbüle döndüler!

14 Ağustos 2022 Pazar 17:39A+A-

CHP’nin televizyon kanalı Halk TV’de bir programa katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul Sözleşmesini eleştirerek “Üstüne dizi dizi seminerler yapılmasına, raporlar oluşturmasına lüzum yok! Biz, ailenin bir bütün olarak korunabilmesi için her türlü tedbiri almakla mükellefiz.” dedi.

Karamollaoğlu’nun bu net çıkışı karşısında CHP’li muhataplarının dut yemiş bülbüle dönüşmesi dikkatlerden kaçmazken bu sükunet havasını CHP’nin altılı masada sergilemek durumunda kaldığı siyasal pragmatizmle açıklamak mümkün.

Anlaşıldığı kadarıyla ya altılı masada bu konular konuşulmuyor ya da konuşulunca İstanbul Sözleşmesini ve LGBT sapkınlığının baş savunucuları Halk TV yorumcuları gibi bir sükut hala söz konusu oluyor. Temel Karamollaoğlu bu konuları yani İslami ilkelere ve değerlere aykırı bu tarz sapkın fikirleri masada dile getirmeli ve karşılaşılacak olan reaksiyonu görerek kırmızı çizgisini netleştirmelidir.

 

HABERE YORUM KAT

13 Yorum