1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Tek Kelime ile Aşağılıksınız!
Tek Kelime ile Aşağılıksınız!

Tek Kelime ile Aşağılıksınız!

Sövgü edebiyatının sapkınlığı 20 dakikada 529 kişinin idam cezası almasıyla alay edecek kadar ilerledi.

10 Nisan 2014 Perşembe 15:12A+A-

HAKSÖZ-HABER

İslami değerlere, Müslümanlara söverek, hakaret ederek ideolojik mücadele verildiğini zannedenlerin olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Sahip oldukları imkan ve güç, seksen yıldır sırtı sıvazlanmanın vermiş olduğu ultra şımarmışlık ve azgınlık psikolojisiyle ağzı ve beyni arasında iletişimin gereksizliğine inananların her fırsatta haltlar karıştırmaları neredeyse vakayı adiyeden oldu. Şıracının şahidi bozacı misali kendi çalıp kendi söyleyen bu kimseler çapsızlıklarına olağanüstü “zeka” damgası yapıştıracak kadar acizdirler.

Sövgü edebiyatının tipik ürünlerine siyasette, sanatta, medyada, sosyal medyada aynı günde rastlamak mümkün. İşte bakın Mısır’da zalimlerin iki celsede, 20 dakikada 529 kişi için verdiği idam kararlarıyla ilgili olarak yazılanlara! Ekşi sözlük ve Zaytung adlı sitelerde idam kararlarıyla ilgili yazılanları aşağıda alıntıladık. Aynı şekilde seçimlerde almış oldukları yenilginin tahammülsüzlüğüyle CNN Türk’te Enver Aysever’in programında Pınar Kür adlı yazarın başörtüsü ile ilgili aşağılık ifadeleri…

Rabbimiz Kur’an’ı Kerim’de bu vasıftaki insanlar için Araf Suresi 179. Ayet-i kerimede şöyle buyuruyor: “Andolsun ki, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Onların kalbleri vardır, fakat onunla gerçeği anlamazlar. Gözleri vardır, fakat onlarla görmezler. Kulakları vardır, fakat onlarla işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibidirler. Hatta daha da aşağıdırlar (belhum adal). Bunlar da gafillerin ta kendileridir.”

zaytung_misir.jpg

***

eksi_misir.jpg

***

pinar_kur_basortu.jpg

HABERE YORUM KAT

5 Yorum