1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Taksim camiinde ‘İstanbul Konuşmaları’ serisi başlıyor
Taksim camiinde ‘İstanbul Konuşmaları’ serisi başlıyor

Taksim camiinde ‘İstanbul Konuşmaları’ serisi başlıyor

Hukukçu Talha Ahmed Taksim Camiinde, Türkiye’nin Dünyadaki Yeri temalı (Lookıng at Turkey from a Global Perspective) bu Cumartesi günü saat 11:00’de (20 Nisan 2024) Taksim Camiinde sunum yapacak.

17 Nisan 2024 Çarşamba 18:43A+A-

İngiltere’de İnsan Hakları, Ticari Davalar, Göçmenlik alanlarında çalışan Hukukçu Talha Ahmed Taksim Camiinde, Türkiye’nin Dünyadaki Yeri temalı (Lookıng at Turkey from a Global Perspective) bu Cumartesi günü saat 11:00’de (20 Nisan 2024) Taksim Camiinde sunum yapacak.

Müslüman hukukçuların dünyanın neresinde olurlarsa olsun birbirlerinden haberdar olarak hassas oldukları davalarda birbirlerine yakın olmalarını amaçlayan ‘İstanbul Talks’ programlarından ilki bu hafta İstanbul konuşmaları başlığı ile Taksim Camiinde verilecek. Konuşmda, Ortadoğu ve dünyanın çeşitli yerlerindeki sıcak gelişmelerin de ele alınarak, katılımcılardan gelen soru ve cevaplara yer verilecek. Talha Ahmed, Bangladeş Merkezli gelişmeleri de yakından takip eden ve çeşitli siyasi analizleri ile uluslarası düzeyde dikkat çeken bir isim.

Taksim Camii’ndeki Program dili İngilizce olacak. Program ilgilenen herkese ücretsiz  ve açık. 

231f8470-5ee3-45cf-8959-38bf36b260df.jpg

HABERE YORUM KAT