1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Suriyeli Çocuklar Beşiktaş’ta Hayat Kurtardı
Suriyeli Çocuklar Beşiktaş’ta Hayat Kurtardı

Suriyeli Çocuklar Beşiktaş’ta Hayat Kurtardı

Suriyeli üç çocuk, Beşiktaş sahilinde denize giren, daha sonra hareketsiz kalan Abdulkadir K.'yi denizden kurtardı. Abdulkadir K., olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

03 Haziran 2016 Cuma 13:52A+A-

Beşiktaş’ta saat 09.00 sıralarında Üsküdar iskelesinin yanından denize giren Abdulkadir K., bir süre yüzdükten sonra denizde hareketsiz kaldı. Onun hareketsiz kaldığını gören Suriyeli çocuklar denize atladı, denizdeki kişiyi kurtararak kıyıya yaklaştırdı. Çocuklar Abdulkadir K.'yı kıyıya çıkaramayınca olay yerine Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde bekleyen polisler geldi. Polisler denizdeki kişiyi sahile çıkararak sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Abdulkadir K.'yı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

DHA’nın naklettiğine göre kurtarmaya katılan çocuklardan Abdullah, "Adam denizin üzerinde yüzüyordu. Birden hareketsiz kaldı. Biz de denize girerek adamı kurtardık. Ambulans geldi adamı aldı” derken İbrahim ise “Biz hareketsiz olduğunu görünce ölecek zannettik. Denize atladık, kurtardık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT