1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. “Suriye Kuzeyinde Bir Oluşuma Karşı Tüm Gücümüzü Kullanırız”
“Suriye Kuzeyinde Bir Oluşuma Karşı Tüm Gücümüzü Kullanırız”

“Suriye Kuzeyinde Bir Oluşuma Karşı Tüm Gücümüzü Kullanırız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD ve Batı ile tüm dünyaya net mesaj...

14 Haziran 2016 Salı 22:49A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde AK Partili milletvekilleriyle yaptığı iftar sonrası konuştu. Erdoğan, "Suriye sınırlarında geleceğimizi tehdit edecek bir oluşuma siyasi, askeri tüm gücümüzü kullanarak karşı çıkarız" dedi.

AB ile olan ilişkilerimizi, onurlu duruşumuzu ve milli çıkarlarımızı koruyarak gittiği yere kadar götüreceğiz. O duruşumuz asla zedelenmemeli. Türkiye sıradan bir millet değildir. Bizim kimse tahammülümüzü test etmesin. Hükümetimiz inanıyorum ki gerekli cevapları verecektir, vermelidir. Sene 63, sene 2016. 53 yıldır oyaladılar. Bu nereye kadar devam eder, işte bunun kararını hükümetimiz hep birlikte vererek adımı ona göre atmalıyız.

Terör örgütleriyle içeride ve dışarıda yürüttüğümüz mücadeleyi kararlıkla sürdüreceğiz. Devletin teröriste demir yumruğunu, mağdur olan bölge halkına da şefkatli yüzünü gösterecek, tüm önlemleri alarak huzur ve güven ortamını tesis edip, güçlendireceğiz. Suriye sınırlarımızda ülke ve millet olarak geleceğimizi tehdit edecek bir oluşuma, siyasi, diplomatik, askeri tüm imkanlarımızı kullanarak sonuna kadar karşı çıkacağız. Kim olursa olsun Suriye'nin kuzeyinde böyle bir oluşuma Türkiye olarak asla müsaade edemeyiz...

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

1 Yorum