Starbucks ve Burger King protesto eylemini baskın diye çarpıtmak

Starbucks ve Burger King protesto eylemini baskın diye çarpıtmak

Diyarbakır’da gençler tarafından gerçekleştirilen Starbucks ve Burger King protestoları Türkiye’deki Siyonist tetikçiler tarafından çarptırıldı, baskın diye servis edildi.

Diyarbakır’da gençlerin protesto eyleminin malum çevrelerce ‘Starbucks ve Burger King baskını’ diye çarpıtılması neticesinde gözaltına alınan 16 kişi ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar.

23 Haziran Pazar günü Diyarbakır’da  bir grup genç Kayapınar ilçesi Mahabad Bulvarı'ndaki Starbucks ile Sur ilçesindeki Burger King şubelerini terör devleti İsrail’e verdikleri destekten dolayı protesto etmişti.

Siyonist İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliamları telin eden sloganlar atan gençlerin protesto eylemleri Türkiye’deki Siyonist çetenin uzantısı medya tarafından kamuya ‘baskın’ olan servis edilmişti.

Bunun neticesinde 16 genç gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir