1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sorularla Aksa Tufanı belgeselinin ilk bölümü yayında!
Sorularla Aksa Tufanı belgeselinin ilk bölümü yayında!

Sorularla Aksa Tufanı belgeselinin ilk bölümü yayında!

Özgür-Der Üniversite Gençliği, 7 Ekim'den bu yana tüm dünyanın gündeminde olan Aksa Tufanı ve Filistin'deki son gelişmeler hakkında bir belgesel serisi hazırladı.

07 Aralık 2023 Perşembe 20:50A+A-

HAKSÖZ HABER

Gazze’de uzun yıllar boyunca Siyonist rejim tarafından uygulanan baskı ve saldırılara karşı 7 Ekim tarihinde, Kassam Tugayları tarafından başlatılan Aksa Tufanı harekatı ile unutturulmaya çalışılan Filistin, tekrardan ümmetin ve dünyanın gündemine yerleşti.

Aksa Tufanı ile beraber başlayan süreç İngiliz koloni döneminden beri esaret altından olan Filistin hakkında bilgilerimizin doğruluğunu da isterse istemez tartışmalı hale getirdi.. Özgür-Der Üniversite Gençliği de hakkında dezenformasyon oluşturulmaya çalışılan Filistin meselesi hakkında yetkin isimler ile “Sorularla Aksa Tufanı” başlıklı belgesel serisi çekti.

Serinin ilk konuğu olan gazeteci-yazar Taha Kılınç ile “Aksa Tufanı Öncesi ve Sonrası Gazze” konu başlığı altında bu konu hakkındaki sorulara ışık tutulmaya çalışıldı. Röportajda Gazze’nin tarihi yapısı ve Müslümanlar için ne anlam ifade ettiği, Aksa Tufanı öncesi Gazze’nin durumu ve Aksa Tufanı sonrası yaşananlar konuşuldu.

Belgesele ulaşmak için:

 

Röportaj: Emir Haznevi 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum