1. HABERLER

  2. HABER

  3. Sol'un Ahlakı Bu Kadar!
Solun Ahlakı Bu Kadar!

Sol'un Ahlakı Bu Kadar!

Sol, Türkiyeli yetkililerin Suriyeli muhaliflere hayat kadını taşıdığı iftirasını attı.

06 Mayıs 2013 Pazartesi 10:32A+A-

Sol Haber Portalı, sitesinde dün yayınlanan haberde, Türkiyeli yetkililerin, Suriyeli muhaliflere hayat kadını taşıdığı iftirasını attı. Lübnan'ın Al Akhbar Gazetesi'ni kaynak gösteren Sol, muhaliflerin Türkiye'den bu hizmeti talep ettiklerini iddia etti.

Sol'un ahlak sınırlarını hiçe sayan o haberi:

***

'Büyük Türkiye'de son nokta: 'Türkiye Suriyeli cihatçılara hayat kadını taşıyor' iddiası!

Lübnan’da yayımlanan Al Akhbar Gazetesi, Türkiye’nin teröristleri barındırmakla kalmadığını aynı zamanda, Suriye'ye karşı silahlandırmanın yanı sıra, "hayat kadınları" da sunduğunu öne sürdü.

Suriye’deki rejimi devirmek uğruna bu ülkede katliamlar yapan ve ülkeyi çöküşün eşiğine getiren ÖSO ve Nusra Cephesi militanlarına silah, lojistik ve barınma desteği veren Türkiye’nin, gazinolardan ve gece kulüplerinden Türk hayat kadınlarını ayarlayıp militanları ‘eğlendirdiği’ iddia edildi.

ÖSO'nun "hizmet" kavgası!Yurt gazetesi'nden Ömer Ödemiş'in Al Akhbar gazetesinden aktardığı habere göre başlangıçta bu hizmetleri için Türkiye’ye teşekkür eden terörist gruplar, kendilerine sunulan bu "hizmetleri" paylaşamama yüzünden aralarında çatışma yaşamaya başladılar.

ÖSO ve Nusra Cephesi komutanları, kendilerine sunulan bu hizmetin cinsel ihtiyaçları karşılamada yetersiz olduğu ve bu şekilde devam etmesi halinde militanlar arasında çatışmalara neden olabileceği konusunda Türk istihbarat subaylarına şikâyette bulundukları belirtildi.

"Fetvaya rağmen kadınlar yetersiz!"Şikayetlerinde bu savaşın uzun sürecek gibi göründüğü dile getirilerek, talepler şu şekilde sıralandı: “Bu savaşta bize sunulan silah ve para desteği her şey demek değildir. Savaş daha çok uzun sürecek gibi görünüyor. Cihatçıların cinsel ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik verilen fetvalara rağmen cihat evlilikleri yetersizdir. Türkiye’nin bu konuda sunduğu hizmet yetersizdir. Biz sizden bizimle savaşmanızı istemiyoruz ama kadınlarınıza “cihat evliliği” çağrısı yapmanızı bekliyoruz.” MİT elemanları hayat kadınlarını ya da fahişeleri kabul edip etmeyeceklerini soruyorlar. Militanların cevabı; kadınların nereden geldiğini umursamadıkları, cihatçılarına kadınlarla birlikte olma izninin fetvayla verildiği yönünde oluyor.

"MİT zorla kadın topladı"
Al Akhbar Gazetesi’ne verilen bilgiye göre; Türk İstihbarat subayları Ankara ve İstanbul’daki gece kulüplerinden zorla 80 hayat kadınını topladılar. Kadınlara, Suriye’ye gitmeleri durumunda Türkiye’de kazandıklarından çok daha yüksek ücret ödeneceği vaatleri yapıldı. Ancak cihatçıları memnun etmeleri koşuluyla bu ödemenin yapılacağı bildirildi. Kadınlara ciddi koruma sağlanacağı ve can güvenlikleri konusunda taahhüt verildi.

Al Akhbar, bu grubun Halep’e gönderildiğini doğruladı. Türk araçlarıyla gizlice sınırdan geçirildiği, Halep’in kuzeyinde Silahlı grupların kontrolündeki bir köye getirilip silahlı gruplara teslim edikleri tespit edildi.

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum