1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. “Sol-Liberal Sapma ve Tezahürleri” Müzakere Edilecek
“Sol-Liberal Sapma ve Tezahürleri” Müzakere Edilecek

“Sol-Liberal Sapma ve Tezahürleri” Müzakere Edilecek

Özgür-Der’in aylık olarak düzenlediği dizi panellerde bu yıl “Değişim, Tekâmül ve Kırılmalar Karşısında İslamcılık” üst başlığıyla çeşitli konular tartışılmaya devam ediyor.

10 Şubat 2015 Salı 12:16A+A-

HAKSÖZ-HABER

Sahih bir kimlik ve mücadele perspektifi noktasında ortaya çıkan olumsuzlukların nelerden kaynaklandığını ve ne tür tezahürlerle karşımıza çıktığını tartışmayı arzu eden Özgür-Der, aylık panelleri aylık panellerinin beşincisinde “Sol-Liberal Sapma ve Tezahürleri” konusunu masaya yatırıyor.

Panelde, “İslamcı kesimlerde görülen öykünmeci yaklaşımların nedenleri ve tezahürleri nelerdir? İktidar ve sistemle ilişkiler, küresel siyaset, ekonomi-politik alanlarında rastlanılan sol ve liberal sapmanın kapsama alanı nerelere uzanmaktadır? Siyasetin yanı sıra medyada ve kültür-sanat alanında sol hegemonya İslamcıları nasıl etkilemektedir?” soruları müzakere edilecek.

Zehra Ergül’ün yöneteceği, Gülşen Özer ve Kenan Alpay’ın konuşmacı olduğu program11 Şubat Çarşamba günü yapılacak. Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde yapılacak panel, saat 20.00’de başlayacak.

Tarih: 11 Şubat 2015 Çarşamba

Saat: 20.00

Yer: Ali Emiri Kültür Merkezi Nikah Salonu-Fatih

 

HABERE YORUM KAT