1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Sokak köpekleri daha ne kadar can aldığında harekete geçeceksiniz?
Sokak köpekleri daha ne kadar can aldığında harekete geçeceksiniz?

Sokak köpekleri daha ne kadar can aldığında harekete geçeceksiniz?

Bitlis’te kuduz köpek tarafından ısırılan Mustafa Erçetin bugün hayatını kaybetti!

09 Kasım 2022 Çarşamba 14:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Bitlis’te 10 yaşındaki Mustafa Erçetin başıboş köpek tarafından ısırılmıştı. Kuduz bir sokak köpeği tarafından ısırıldığı anlaşılan Mustafa fenalaşınca hastaneye kaldırılmıştı. Mustafa bugün hayata gözlerini yumdu!

Hayvanları istismar ederek yeni bir “kült” ve “yaşam biçimi” oluşturmak isteyen modern zihin tarafından dokunulmaz ilan edilen sokak köpekleri yine bir can aldı. Mustafa Erçetin’in hayatını kaybetmiş olması birilerine ders olmalı ama ne fayda!

Yeni bir ekonomik çıkar sistemi inşa etmek için sokak köpekleri üzerinden oluşturulan algının propagandası yapılmaya devam edilecek. Zira Mustafa’nın hayatını kaybetmesinin bazı kesimler için hiçbir değeri yok. Hayvan hakları denilerek hayvanın ve insanın ontolojik konumlarının yerinden edilmesi amaçlanıyor. Bu bağlamda hakları savunulduğu iddia edilen hayvanların da pekala sömürüldüğünü söylemek mümkün!

Mustafa Erçetin ise bu akıl ve ahlak dışı düzende sadece hayatını kaybeden bir çocuk… Daha fazlası değil. Ancak şurası unutulmamalıdır: Asıl hesap sorucu bunların hiçbirisini atlamayacak!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum