1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siz "kaz kafalı" olabilirsiniz ama...
Siz "kaz kafalı" olabilirsiniz ama...

Siz "kaz kafalı" olabilirsiniz ama...

AK Parti Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız'ın katıldığı televizyon programındaki sözleriyle utanç verici bir konuma düştü.

23 Ocak 2023 Pazartesi 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız TV52'de Türkiye'nin gündemine ilişkin yaptığı değerlendirmeleri kuvvetlendirmek üzere kullandığı kavram ve benzetmelerle dinleyenlerin bir kısmına "pes artık" diğer bir kısmına da "yuh artık" dedirtiyor.

Şenel Yediyıldız'ın ne derece iyi bir cerrahi uzmanı olduğunu bilemiyoruz fakat kamuoyuna açık platformlarda yaptığı kimi konuşmalarda hikmetsiz ve ferasetsiz bir yönünün olduğunu, siyasal analiz yapmaya çalışırken epeyce çam devirdiğini kabul etmesi gerekiyor. Bunun yanında Türkçesinin oldukça sorunlu olduğunu ve dahası bir lider olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yüceltmek adına halkı alenen tahkir ettiğini rahatlıkla ifade edebiliriz. 

“Ben ekonomiden anlamam ama arkadaşlarımıza güvenirim” deyip hayat pahalılığı eleştirilerini tiye almaya çalışan Yediyıldız’ın Türkiye’de ne olup bittiğinden haberi yok anlaşılan. İnsanları hor göreceğinize onlara gerçekçi açıklamalar ve çözümler üretmeniz hem ahlaki duruşunuz hem de siyasi geleceğiniz açısından daha doğru olacaktır!

Sayın vekil, kaz kafalılıktan ihanet suçlamasına, nankörlük ithamından [ne demekse] "ayakkabısını elimizle yalamamız lazım"a uzanan acayip ve yaralayıcı bir dizi cümle kurmaktan hiç imtina etmiyor. Acaba bir televizyon kanalında canlı yayınlanan bir programda böylesi mantıksız, böylesi tuhaf ve yadırgatıcı konuşmalar yapan bir milletvekili dost meclislerinde veya çarşı pazarda halkın arasına karışınca da benzer tavırlar sergiliyor mudur?  

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

9 Yorum